Και οι Oasis λένε «‘Οχι» στην τελετή του Rock And Roll Hall Of Fame

R NEWS TEAM
Posted on Δεκέμβριος 06, 2017, 7:00 πμ
22 secs

Δε πάει στην τελετή ένταξης ο Noel Gallagher.

Μετά τους Radiohead, και οι Oasis φαίνεται πως δε πρόκειται να παραβρεθούν στην τελετή ένταξης στο Rock And Roll Hall Of Fame, αν τελικά επιλεγούν.

Βεβαίως, οι Oasis θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα, καθώς το ντεμπούτο τους «Definitely Maybe» γίνεται 25 ετών το 2019, όμως οι πιθανότητες να δούμε τους Βρετανούς ανάμεσα στα φαβορί τότε είναι παραπάνω από αυξημένες.

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο Noel Gallagher δεν απέφυγε να απαντήσει στο ενδεχόμενο οι Oasis να ενταχθούν στο Hall Of Fame.

«Ναι, το ξέρω. Και γνωρίζω και τι άλλο περιλαμβάνει αυτό. Δε πρόκειται να συμβεί» είπε, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να παίξει η μπάντα ζωντανά.

«Με κάλεσαν και μου είπαν ότι οι Oasis είναι ανάμεσα στα φαβορί για το 2019. Ήταν κάτι ωραίο, αλλά δε πρόκειται να πάω εκεί» είπε ξεκάθαρα ο Noel, δείχνοντας έτσι με τον πλέον πειστικό τρόπο πως οι σχέσεις του με τον αδερφό του Liam βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

Σε ερώτηση για το εάν πάντως οι Oasis αξίζουν να βρίσκονται στο πάνθεον των σπουδαιότερων rock μουσικών, ο Noel Gallagher ήταν ξεκάθαρος… «Ναι, το πιστεύω απόλυτα».

Ο Noel Gallagher κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το τρίτο album με τους High Flying Birds «Who Built The Moon?», με τον Liam να έχει ήδη σαρώσει τα charts με το πρώτο του solo LP «As You Were».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST