ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Killer Boogie – Acid Cream

Ο εγκέφαλος των Black Rainbows Gabrielle Fiori, επαναφέρει τους Killer Boogie στο προσκήνιο, θέλοντας να αναβιώσει των ήχο των «ηρώων» του Cream, MC5 και Jimi Hendrix. Χωρίς καμία διάθεση νεωτερισμών, η μπάντα μοιάζει να μπήκε στην χρονομηχανή και να σταμάτησε στο 1969, παρουσιάζοντάς μας ένα ενδιαφέρον μουσικό ταξίδι. Με όπλο…

Ο εγκέφαλος των Black Rainbows Gabrielle Fiori, επαναφέρει τους Killer Boogie στο προσκήνιο, θέλοντας να αναβιώσει των ήχο των «ηρώων» του Cream, MC5 και Jimi Hendrix. Χωρίς καμία διάθεση νεωτερισμών, η μπάντα μοιάζει να μπήκε στην χρονομηχανή και να σταμάτησε στο 1969, παρουσιάζοντάς μας ένα ενδιαφέρον μουσικό ταξίδι. Με όπλο τα fuzzy riffs αλλά και τις πανέξυπνες φωνητικές μελωδίες, οι Killer Boogie γράφουν μουσική κοντά στο ύφος των Blue Cheer, με τους Stooges να παρακολουθούν διακριτικά. Ομοιότητες με τους Black Rainbows φυσικά και θα βρείτε, με τους Killer Boogie πάντως να ακούγονται περισσότερο χύμα και rock n roll και την παραγωγή να είναι λιγότερο φορτωμένη. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Fiori και η παρέα του για ακόμα μια φορά μας παίρνει τα αυτιά.

Συγκρότημα: Killer Boogie
Album: Acid Cream
Label: Heavy Psych Sounds
Ημ. Κυκλοφορίας: 09/03/2018

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top