ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

The Killers: Στις 21 Αυγούστου η κυκλοφορία του «Imploding The Mirage»

The Killers: Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Οι Killers ανακοίνωσαν πως το νέο τους studio album με τίτλο «Imploding The Mirage» θα κυκλοφορήσει στις 21 του ερχόμενου μήνα. Δείτε το video του single «My Own Soul’s Warning». Ο διάδοχος του «Beautiful Beautiful» του 2017 θα βγει στην αγορά…

The Killers: Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Οι Killers ανακοίνωσαν πως το νέο τους studio album με τίτλο «Imploding The Mirage» θα κυκλοφορήσει στις 21 του ερχόμενου μήνα. Δείτε το video του single «My Own Soul’s Warning».

Ο διάδοχος του «Beautiful Beautiful» του 2017 θα βγει στην αγορά από την EMI, με το συγκρότημα να έχει αναγκαστεί ελέω COVID-19 να αλλάξει τον σχεδιασμό του.

Η είδηση της κυκλοφορίας του δίσκου δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω Instagram:

Παράλληλα, οι Killers δημοσίευσαν και το video του «My Own Soul’s Warning».

Ο έκτος δίσκος των Αμερικανών ηχογραφήθηκε σε Utah, Los Angeles και Las Vegas και σε αυτόν ξεχωρίζει η συμμετοχή του Lindsay Buckingham (ex – Fleetood Mac). Εκτός από τον Buckingham, οι Killers συνεργάζονται και με τον Adam Granduciel των War On Drugs, αλλά και τους Weyes Blood, k.d. lang, Blake Mills και Lucius.

THE KILLERS – IMPLODING THE MIRAGE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top