ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE/TOP STORIES

Η Kim Gordon σε πολιτική διαφήμιση για τον Bernie Sanders

«Μια συνταγή για το μέλλον της Αμερικής». Η Kim Gordon των Sonic Youth στηρίζει ανοιχτά τον Bernie Sanders στην κούρσα για την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών και το κάνει με κάθε δυνατό τρόπο. Στη νέα της πολιτική διαφήμιση με τίτλο «What’s Cooking America?» παρουσιάζει την συνταγή για ένα καλύτερο μέλλον…

«Μια συνταγή για το μέλλον της Αμερικής».

Η Kim Gordon των Sonic Youth στηρίζει ανοιχτά τον Bernie Sanders στην κούρσα για την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών και το κάνει με κάθε δυνατό τρόπο. Στη νέα της πολιτική διαφήμιση με τίτλο «What’s Cooking America?» παρουσιάζει την συνταγή για ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα της.

Η Gordon κυκλοφόρησε το προσωπικό της album «No Home Record» το 2019, αλλά πλέον έχει δώσει όλη της την ενέργεια στην πολιτική καμπάνια του Sanders.

Στο video που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Gordon εξηγεί με λίγα λόγια το γιατί επιλέγει να στηρίξει τον Sanders.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top