ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Kim Thayil: «Εξαιρετικά πιθανό να κυκλοφορήσει νέο album των Soundgarden»

Ο κιθαρίστας μίλησε για το μέλλον του συγκροτήματος. Ο κιθαρίστας των Soundgarden Kim Thayil σε νέα συνέντευξη που έδωσε στο Trunk Nation του SiriusXM, αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο μέλλον των Soundgarden. Ο Thayil είπε πως οι τελευταίες ηχογραφήσεις του συγκροτήματος με τον Chris Cornell πίσω από το μικρόφωνο…

Ο κιθαρίστας μίλησε για το μέλλον του συγκροτήματος.

Ο κιθαρίστας των Soundgarden Kim Thayil σε νέα συνέντευξη που έδωσε στο Trunk Nation του SiriusXM, αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο μέλλον των Soundgarden.

Ο Thayil είπε πως οι τελευταίες ηχογραφήσεις του συγκροτήματος με τον Chris Cornell πίσω από το μικρόφωνο θα δουν κάποια στιγμή το φως της δημοσιότητας.

«Είναι εξαιρετικά πιθανό κάτι τέτοιο. Έχουμε τον δίσκο, οι ηχογραφήσεις υπάρχουν, όπως και αρκετά demos. Θα ολοκληρώσω τις κιθάρες, ο Ben (σ.σ. Ben Shepherd) το μπάσο και ο Matt (σ.σ. Matt Cameron) θα βάλει τα τύμπανα. Ο δίσκος θα είναι σίγουρα Soundgarden με την βοήθεια και των παραγωγών μας».

Για το αν υπάρχουν εμπόδια για την κυκλοφορία αυτών των ηχογραφήσεων: «Έχουμε κάποια θέματα με την ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά θεωρώ πως αυτά θα ξεπεραστούν».

Για το ενδεχόμενο να επαναδραστηριοποιηθεί η μπάντα με νέο τραγουδιστή: «Υπάρχει ένα μεγάλο κενό με την απουσία του Chris. Τα κομμάτια φυσικά υπάρχουν και θα μείνουν στον χρόνο. Όμως στην παρούσα φάση δεν μας βλέπω να πραγματοποιούμε κάτι τέτοιο».

Και συνέχισε: «Με τον Chris γνωριζόμασταν από παιδιά. Μεγαλώσαμε μαζί. Σκέφτηκα πολλές φορές για το εάν θα ήταν καλό να συνεχίσουμε να τον τιμούμε παίζοντας τα κομμάτια ζωντανά ή απλώς να αφήσουμε να περάσει στην ιστορία το όνομα της μπάντας. Επιλέξαμε να κάνουμε το δεύτερο… Δεν ξέρω».

Οι Soundgarden δούλευαν πάνω στο νέο τους album το οποίο θα διαδεχόταν το «King Animal» του 2012.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top