ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

King Crimson: Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ Cosmic FuKc

Κυκλοφορεί με αφορμή τα 50α γενέθλια του κορυφαίου συγκροτήματος. Οι King Crimson έδωσαν στην δημοσιότητα το trailer του επερχόμενου ντοκιμαντέρ τους Cosmic FuKc, το οποίο κυκλοφορεί με αφορμή τα 50 χρόνια πορείας του επιδραστικού progressive rock group. Σύντομα η ανακοίνωση της πρεμιέρας του film. Σκηνοθέτης του Cosmic FuKc είναι ο…

Κυκλοφορεί με αφορμή τα 50α γενέθλια του κορυφαίου συγκροτήματος.

Οι King Crimson έδωσαν στην δημοσιότητα το trailer του επερχόμενου ντοκιμαντέρ τους Cosmic FuKc, το οποίο κυκλοφορεί με αφορμή τα 50 χρόνια πορείας του επιδραστικού progressive rock group. Σύντομα η ανακοίνωση της πρεμιέρας του film.

Σκηνοθέτης του Cosmic FuKc είναι ο Tobu Amies, ο οποίος σε συνεργασία με τον ηγέτη του συγκροτήματος Robert Fripp ξετυλίγουν την πλούσια ιστορία των King Crimson μέσα από αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις και live πλάνα.

Η είδηση για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ βγήκε στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο του 2019, όταν οι King Crimson συζήτησαν για πρώτη φορά τα σχέδια τους για τον εορτασμό των 50 ετών τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το film αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top