ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Kings Of Leon – WALLS

Το νέο album βρίσκει τους Kings Of Leon να επιχειρούν μια επιστροφή στο ύφος και τον ήχο που τους καθιέρωσε στις συνειδήσεις των οπαδών ως μια αυθεντική rock μπάντα, ικανή να γεμίζει αρένες. Έχοντας βγει οριστικά από το συνθετικό τέλμα αλλά και έχοντας ξεπεράσει την κρίση ταυτότητας που αντιμετώπισε στην…

Το νέο album βρίσκει τους Kings Of Leon να επιχειρούν μια επιστροφή στο ύφος και τον ήχο που τους καθιέρωσε στις συνειδήσεις των οπαδών ως μια αυθεντική rock μπάντα, ικανή να γεμίζει αρένες. Έχοντας βγει οριστικά από το συνθετικό τέλμα αλλά και έχοντας ξεπεράσει την κρίση ταυτότητας που αντιμετώπισε στην αρχή της δεκαετίας, η οικογένεια Followill μας χαρίζει ένα album που μας θυμίζει το γιατί οι Kings Of Leon είναι μεγάλοι. Απολαυστική και ουσιαστική κιθαριστική δουλειά, sing along ύμνοι, ποιοτικά singles και μια μεστή παραγωγή που δίνει χώρο στον Caleb Followill να ξεδιπλώσει τις πειστικές του ερμηνείες χαρακτηρίζουν την έβδομη δισκογραφική δουλειά των Αμερικανών οι οποίοι φιλοδοξούν και -τηρουμένων των αναλογιών- επιτυγχάνουν μια επιστροφή στον ήχο και την επιτυχία του «Only By The Night». Οι Kings Of Leon βγαίνουν δυνατοί και το rock παίρνει ανάσα από albums σαν το «WALLS».

Συγκρότημα: Kings Of Leon
Album: WALLS
Label: RCA
Ημ. Κυκλοφορίας: 14/10/2016

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top