ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Kirk Hammett: «Έχω ιδέες για το επόμενο LP των Metallica»

Ξεκίνησαν τα πλάνα για τον διάδοχο του «Hardwired… To Self-Destruct». Ο κιθαρίστας των Metallica Kirk Hammett σε συνέντευξη που έδωσε στο Αυστραλιανό περιοδικό Mixdown αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο δισκογραφικό μέλλον του συγκροτήματος. Οι fans του συγκροτήματος χρειάστηκε να περιμένουν οχτώ χρόνια από την κυκλοφορία του «Death Magnetic» στο «Hardwired……

Ξεκίνησαν τα πλάνα για τον διάδοχο του «Hardwired… To Self-Destruct».

Ο κιθαρίστας των Metallica Kirk Hammett σε συνέντευξη που έδωσε στο Αυστραλιανό περιοδικό Mixdown αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο δισκογραφικό μέλλον του συγκροτήματος.

Οι fans του συγκροτήματος χρειάστηκε να περιμένουν οχτώ χρόνια από την κυκλοφορία του «Death Magnetic» στο «Hardwired… To Self-Destruct», με τον Hammett να τονίζει πως ο επόμενος δίσκος θα πάρει λιγότερο χρόνο για να υλοποιηθεί.

«Κανένας από εμάς δεν είναι ευχαριστημένος με τα μεγάλα κενά ανάμεσα στους δίσκους μας. Βρισκόμαστε στην τρίτη χρονιά μετά την κυκλοφορία του «Hardwired…» και θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επιστροφή μας στο studio» είπε ο κιθαρίστας.

Και πρόσθεσε: «Έχω έτοιμο υλικό και ιδέες. Άπειρο υλικό. Από την μεριά μου είμαι έτοιμος να μπω στο studio οποιαδήποτε στιγμή».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Kirk Hammett δεν είχε αναμιχθεί στην σύνθεση του «Hardwired… To Self-Destruct», όπως είχε δηλώσει ο James Hetfield το 2016. O frontman των Metallica είπε πως τα riffs και οι ιδέες του Hammett, δεν ήταν αυτά που ήθελε η μπάντα εκείνη την περίοδο.

Θυμίζουμε ότι το 2014 ο Kirk Hammett είχε δηλώσει πως είχε χάσει το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο είχε αποθηκεύσει εκατοντάδες riffs και ιδέες. Ο κιθαρίστας δήλωσε συντετριμμένος από εκείνη την εξέλιξη.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του μπασίστα Robert Trujillo, ο οποίος επίσης είχε δηλώσει ότι το νέο album των Metallica δεν θα αργήσει πολύ να έρθει.

Latest from TOP STORIES

Go to Top