ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Kiss φτάνουν… στο τέλος του δρόμου;

Έντονη φημολογία για διάλυση του group. Έντονες είναι οι φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και οι οποίες θέλουν τους Kiss να είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την τελευταία τους περιοδεία. Σύμφωνα με το Vintage Vinyl News, η Kiss Catalog Ltd., η εταιρία που διαχειρίζεται όλα…

Έντονη φημολογία για διάλυση του group.

Έντονες είναι οι φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και οι οποίες θέλουν τους Kiss να είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την τελευταία τους περιοδεία.

Σύμφωνα με το Vintage Vinyl News, η Kiss Catalog Ltd., η εταιρία που διαχειρίζεται όλα τα δικαιώματα των Kiss, έχει κάνει αίτηση για την φράση «The End Of The Road», η οποία θα βρίσκεται πλέον σε όλο το merch της επερχόμενης περιοδείας των βετεράνων rockers.

Φυσικά, η κατά τα φαινόμενα τελευταία περιοδεία των Kiss αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον 5 χρόνια, με τον Gene Simmons πάντως να προσπαθεί να πατεντάρει την φράση «The End Of The Road».

Θυμίζουμε πως οι Kiss είχαν ανακοινώσει την διάλυσή τους και 20 χρόνια πριν, όμως η πίεση των οπαδών τους έκανε να συνεχίσουν. Το 2017 πάντως, ο Paul Stanley είχε πει πως η μπάντα έχει ακόμα «λίγα χρόνια μπροστά της», ενώ σε μια πιο ανατρεπτική δήλωση, είχε τονίσει πως το συγκρότημα θα μπορούσε να συνεχίσει ακόμα και χωρίς τον ίδιο και τον Gene Simmons.

«Το brand name των Kiss είναι πολύ ισχυρό. Κάποτε δε μπορούσαν οι fans να φανταστούν τους Kiss χωρίς τους Peter Criss και Ace Frehley. Αυτό αποδείχθηκε λάθος. Δε θέλουμε να έχουμε τους περιορισμούς άλλων συγκροτημάτων καθώς οι Kiss απλά… δεν είναι όπως τα άλλα συγκροτήματα».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top