ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Kiss και Marvel ενώνουν τις δυνάμεις τους και αδειάζουν τα πορτοφόλια μας

Εντυπωσιακά t-shirts από τους βετεράνους rockers. Οι Kiss δεν είναι μόνο μουσική, αλλά και ένα μοναδικό brand name στην ιστορία της pop κουλτούρας. Το όνομα των Αμερικανών rockers συνεχίζει να πουλάει τρελά και αυτό φαίνεται και από την νέα συνεργασία με την Marvel, με την οποία ανακοίνωσαν μια νέα σειρά…

Εντυπωσιακά t-shirts από τους βετεράνους rockers.

Οι Kiss δεν είναι μόνο μουσική, αλλά και ένα μοναδικό brand name στην ιστορία της pop κουλτούρας. Το όνομα των Αμερικανών rockers συνεχίζει να πουλάει τρελά και αυτό φαίνεται και από την νέα συνεργασία με την Marvel, με την οποία ανακοίνωσαν μια νέα σειρά από εμπορικά προϊόντα.

Από παιχνίδια μέχρι και φέρετρα περιλαμβάνει το φάσμα των προϊόντων που φέρουν το όνομα και το λογότυπο των Kiss. Πλέον, το συγκρότημα ανακοινώνει ακόμα μια συνεργασία με την Marvel, το «σπίτι» του Spider Man, του Dr. Doom και των Fantastic Four.

«Η δύναμη της Marvel έχει επηρεάσει μουσικούς και καλλιτέχνες για περισσότερα από 80 χρόνια» τονίζει για το νέο αυτό project ο αντιπρόεδρος της Marvel, Paul Gitter. «Η συνεργασία αυτή δίνει την δυνατότητα στους fans να αποκτήσουν ένα πολύ δυνατό και θορυβώδες merchandising με rock n roll attitude».

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την συνεργασία των Kiss με την Marvel, στην ανάρτηση της μπάντας στο Twitter:

Latest from CULTURE

Go to Top