Posted On 21 Απριλίου 2017 By In ΕΙΔΗΣΕΙΣ With 225 Views

Το κλασικό Purple Rain του Prince επανακυκλοφορεί με επιπλέον υλικό

Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της επανακυκλοφορίας του «Purple Rain» του Prince, με το project να περιλαμβάνει την κυκλοφορία του album με extra υλικό καθώς και την κυκλοφορία concert film!

Η νέα, remastered έκδοση θα βγει στην αγορά στις 9 Ιουνίου και την επίβλεψη της έχει κάνει ο Bernie Grundman, ο οποίος είχε δουλέψει και στο αυθεντικό LP.

Αναλυτικά η επανακυκλοφορία του «Purple Rain» περιλαμβάνει:

Disc1: Purple Rain (2015 Paisley Park remaster):
01.    Let’s Go Crazy
02.    Take Me With You
03.    The Beautiful Ones
04.    Computer Blue
05.    Darling Nikki
06.    When Doves Cry
07.    I Would Die 4 U
08.    Baby I’m A Star
09.    Purple Rain

Disc2: Edits And Extended Mixes
01.    When Doves Cry (7″ Single Edit)
02.    17 Days (7″ B-Side Edit)
03.    Let’s Go Crazy (7″ B-Side Edit)
04.    Erotic City (Let’s Go Crazy 7″ B-Side Edit)
05.    Purple Rain (7″ Single Edit)
06.    God (Purple Rain 7″ B-Side)
07.    God (Love Theme From Purple Rain (U.K 12″ B-Side)
08.    Another Lonely Christmas (I Would Die 4 U 7″ B-Side Edit)
09.    I Would Die 4 U (7″ Single Edit)
10.    Baby I’m A Star (Take Me With U 7″ B-Side Edit)
11.    Take Me With You (7″ Single Edit)
12.    Let’s Go Crazy (Special Dance Mix)
13.    Erotic City (Make Love Not War Erotic City Come Alive) (Extended Version)
14.    Another Lonely Christmas (Original Extended Version)
15.    I Would Die 4 U (Extended Tour Rehearsal Version)

Disc3: From The Vault
01.    The Dance Electric
02.    Love & Sex
03.    Computer Blue (Hallway Speech Version)
04.    Velvet Kitty Cat
05.    Katrina’s Paper Dolls
06.    We Can Fuck
07.    Electric Intercourse (Studio Version)
08.    Our Destiny/Roadhouse Garden
09.    Possessed
10.    Wonderful Ass
11.    Father’s Song

Tags :