Έπειτα από 80 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς για το βινύλιο, το εμβληματικό Rainbo Records θα σταματήσει να παράγει το αγαπημένο format έπειτα από 80 χρόνια!

Το εργοστάσιο άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά το 1939 και μέχρι σήμερα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Αιτία της παύσης λειτουργίας του εργοστασίου δεν είναι η έλλειψη δουλειάς, με το βινύλιο να έχει πάρει πλέον ξανά τα πάνω του, αλλά η απόφαση του ιδιοκτήτη να ξεσπιτώσει την εταιρία.

Σε επιστολή του προς τους πελάτες του, το εργοστάσιο γνωστοποίησε πως αν και έγιναν προσπάθειες εξεύρεσης λύσης με τον ιδιοκτήτη, κάτι τέτοιο ήταν απλώς αδύνατο. Ο πρόεδρος της εταιρίας Steven Sheldon είπε στο Pitchfork: «Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου αύξησε το ενοίκιο προκειμένου να φύγουμε. Απλώς αποφάσισαν πως δεν μας θέλουν πλέον στον χώρο και κάθε προσπάθεια διαπραγμάτευσης έπεσε στο κενό».

Το Rainbo θα κλείσει οριστικά τις πύλες του στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.