ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: Κλείνουν συναυλιακοί χώροι και κινηματογράφοι

Βροχή ακυρώσεων σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Με 117 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα 18 το τελευταίο 24ωρο, η Κυβέρνηση αναγκάζεται να λάβει επιπλέον προληπτικά μέτρα. Μπαίνει λουκέτο σε θέατρα, συναυλιακούς χώρους, κινηματογράφους, παιδότοπους και καλλιτεχνικούς χώρους. Τα μέτρα ανακοίνωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος εξήγησε ότι από τα 117…

Βροχή ακυρώσεων σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Με 117 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα 18 το τελευταίο 24ωρο, η Κυβέρνηση αναγκάζεται να λάβει επιπλέον προληπτικά μέτρα. Μπαίνει λουκέτο σε θέατρα, συναυλιακούς χώρους, κινηματογράφους, παιδότοπους και καλλιτεχνικούς χώρους.

Τα μέτρα ανακοίνωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος εξήγησε ότι από τα 117 νέα κρούσματα, τα 107 έχουν συνδεθεί, ωστόσο υπάρχουν και 10 που παραμένουν «ορφανά».

Όπως είναι φυσικό, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες στη χώρα μας, ακόμα και για αυτές που οι διοργανωτές δεν είχαν φροντίσει να βγάλουν σχετική ανακοίνωση.

Από τους 117 που μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό, 34 νοσηλεύονται, 3 σε ΜΕΘ και πήραν εξιτήριο η 38χρονη που είχε διαγνωσθεί πρώτη με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα μαζί με το παιδί της.

Latest from TOP STORIES

Go to Top