ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η KScope Records κυκλοφορεί box-set με LPs των Porcupine Tree

Η KScope Records θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοέμβρη το box-set των Porcupine Tree με τίτλο «The Delerium Years 1994 – 1997». Το κουτί θα περιλαμβάνει συνολικά 8 βινύλια, μεταξύ των οποίων 2 studio albums, ένα 3πλό live album και ένα 12ιντσο EP. Επιπλέον, θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό που στο παρελθόν…

Η KScope Records θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοέμβρη το box-set των Porcupine Tree με τίτλο «The Delerium Years 1994 – 1997».

Το κουτί θα περιλαμβάνει συνολικά 8 βινύλια, μεταξύ των οποίων 2 studio albums, ένα 3πλό live album και ένα 12ιντσο EP. Επιπλέον, θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό που στο παρελθόν δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και επιπλέον artwork.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει αναλυτικά το τρίτο studio album της μπάντας «The Sky Moves Sideways», ένα απο τα πλέον χαρακτηριστικά του συγκροτήματος, καθώς και το «Signify», το οποίο έκανε το όνομα των Βρετανών γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Εκτός απο τα 2 studio albums, το «The Delerium Years 1994 – 1997» θα περιέχει ακόμα και το live album «Coma Divine» το οποίο ηχογραφήθηκε στη Ρώμη της Ιταλίας στα τέλη του 1997.

Τέλος, η κυκλοφορία θα συνοδεύεται και απο ένα 12ιντσο EP με bonus κομμάτια και εναλλακτικές εκτελέσεις.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top