ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Kvelertak: Video του νέου τραγουδιού «Crack Of Doom»

Με τη συμμετοχή του Troy Sanders των Mastodon. Οι Kvelertak έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους video clip για το τραγούδι «Crack Of Doom». Στο τραγούδι συμμετέχει και ο μπασίστας/τραγουδιστής των Mastodon, Troy Sanders. Το «Crack Of Doom» βρίσκεται στο επερχόμενο album των Νορβηγών heavy rockers «Splid» που θα κυκλοφορήσει…

Με τη συμμετοχή του Troy Sanders των Mastodon.

Οι Kvelertak έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους video clip για το τραγούδι «Crack Of Doom». Στο τραγούδι συμμετέχει και ο μπασίστας/τραγουδιστής των Mastodon, Troy Sanders.

Το «Crack Of Doom» βρίσκεται στο επερχόμενο album των Νορβηγών heavy rockers «Splid» που θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου από την Rise Records.

Αυτό είναι το δεύτερο κομμάτι που ακούμε από τον δίσκο. Μέσα στο 2019 η μπάντα είχε δώσει στην δημοσιότητα το «Bråtebrann»:

Το «Splid» ηχογραφήθηκε στο Godcity Studio του Kurt Ballou και θα είναι το πρώτο album με τον νέο τραγουδιστή Ivar Nikolaisen.

Το tracklist του «Splid»:
01. Rogaland
02. Crack Of Doom (feat. Troy Sanders)
03. Necrosoft
04. Discord
05. Bråtebrann
06. Uglas Hegemoni
07. Fanden Ta Dette Hull!
08. Tevling
09. Stevnemøte Med Satan
10. Delirium Tremens
11. Ved Bredden Av Nihil

KVELERTAK – SPLID

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top