Ο δίσκος ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2016, με αφορμή τα 90α γενέθλια του blues θρύλου.

Στο άκουσμα του θανάτου του Chuck Berry το περασμένο Σάββατο, αρκετοί fans ξεπερνώντας το αρχικό σοκ άρχισαν να αναρωτιούνται τι θα συμβεί με το προγραμματισμένο τελευταίο album του blues θρύλου, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον περασμένο Οκτώβρη, έτσι ώστε να συμπίπτει με τα 90α γενέθλια του blues θρύλου.

Η οικογένεια του εκλιπόντος ανακοίνωσε πως ο δίσκος που τιτλοφορείται «CHUCK», θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται άμεσα.

Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας του Chuck Berry αναφέρει: «Παρόλη τη στεναχώρια μας και την οδύνη μας, ξέρουμε πως ο Chuck δε θα ήθελε τίποτα άλλο από το να δει αυτόν τον δίσκο να κυκλοφορεί. Γνωρίζουμε πως η κυκλοφορία του δίσκου είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Chuck και την προσφορά του στη μουσική».

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Τους τελευταίους μήνες προετοιμάζουμε τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του δίσκου, μαζί με την Dualtone Records. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα».

Εδώ μπορείτε να δείτε την αντίδραση της rock κοινότητας στην είδηση του θανάτου του Chuck Berry.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST