ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυβέρνηση: Απίθανό να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι συναυλίες

«Απίθανο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι μεγάλες συναθροίσεις, τα φεστιβάλ και οι συναυλίες». Με διάγγελμα του πριν από λίγα λεπτά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τις διαδοχικές φάσεις και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής στην κανονικότητα. Απίθανο κρίνεται να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι συναυλίες και τα φεστιβάλ. Από την…

«Απίθανο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι μεγάλες συναθροίσεις, τα φεστιβάλ και οι συναυλίες».

Με διάγγελμα του πριν από λίγα λεπτά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τις διαδοχικές φάσεις και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής στην κανονικότητα. Απίθανο κρίνεται να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι συναυλίες και τα φεστιβάλ.

Από την Δευτέρα 4 Μαΐου η χώρα περνάει στην δεύτερη φάση των μέτρων είπε στο μήνυμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης προκειμένου σταδιακά οι πολίτες να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Την 1η Ιουνίου ξεκινά και η δραστηριότητα στον τομέα της Εστίασης, πάντα με προϋποθέσεις, που θα έχουν μέχρι τότε συμφωνηθεί. Την ίδια μέρα θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας. Και τότε θα ενεργοποιηθεί και το δεύτερο κύμα εργασιών της Δικαιοσύνης. Μέσα στον Ιούνιο, τέλος, και ανάλογα με τις εξελίξεις, θα απελευθερωθεί σταδιακά και η υπόλοιπη οικονομική δραστηριότητα. Κρίνεται απίθανο ωστόσο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι μεγάλες συναθροίσεις, όπως φεστιβάλ, συναυλίες ή αθλητικά γεγονότα με θεατές. Όπως γίνεται σαφές, το πρόγραμμα της επόμενης φάσης είναι απόλυτα μελετημένο. Θα κλιμακώνεται ανά εβδομάδα αλλά θα αξιολογείται ανά 24ωρο, από ένα μεικτό Παρατηρητήριο Κυβέρνησης, Υπηρεσιών Υγείας και Πολιτικής Προστασίας».

Θυμίζουμε πως χτες, Δευτέρα 27 Απριλίου, οι διοργανωτές του Ejekt Festival ανακοίνωσαν την ακύρωση του φεστιβάλ για το 2020.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top