ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ δίνει δάνειο στις ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρίες

Third Man Records, Sup Pop και ATO μπαίνουν στο πρόγραμμα. Η αρμόδια αρχή για τις Μικρές Επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, κυκλοφόρησε μια λίστα με όλες τις επιχειρήσεις που δανειοδοτήθηκαν την εποχή της πανδημίας. Από $150,000 ως και $10,000,000 περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, προκειμένου οι επιχειρήσεις να διατηρήσουν τους…

Third Man Records, Sup Pop και ATO μπαίνουν στο πρόγραμμα.

Η αρμόδια αρχή για τις Μικρές Επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, κυκλοφόρησε μια λίστα με όλες τις επιχειρήσεις που δανειοδοτήθηκαν την εποχή της πανδημίας. Από $150,000 ως και $10,000,000 περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, προκειμένου οι επιχειρήσεις να διατηρήσουν τους υπαλλήλους τους και να ανταποκριθούν στα λειτουργικά κόστη, την εποχή του COVID-19.

Η λίστα περιλαμβάνει πολλές εταιρίες στην μουσική βιομηχανία, μεταξύ των οποίων η Third Man Records του Jack White, η θρυλική Sub Pop Records, η ΑΤΟ, η New West και άλλες. Άλλες δισκογραφικές που δανειοδοτήθηκαν ήταν οι «μεταλικές» Metal Blade και Sumerian, αλλά και από τον χώρου του hip-hop Reach Records.

Άλλοι τομείς της μουσικής βιομηχανίας που δανειοδοτήθηκαν ήταν μουσικά ιδρύματα όπως το Grammy Museum Foundation, αλλά και εργοστάσια παραγωγής βινυλίων καθώς και δισκοπωλεία, όπως το πασίγνωστο Chicago Reckless Records.

Δάνειο από 2 έως 5 εκατομμύρια δολάρια έλαβε και η εταιρία ένδυσης του Kanye West, Weezy LLC.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top