ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

L.A. Witch – L.A. Witch

Οι Καλιφορνέζες L.A. Witch δημιούργησαν ντόρο με το όνομά τους περιοδεύοντας ασταμάτητα για τρία χρόνια, προτού μπουν στο studio για να γράψουν το ομώνυμο ντεμπούτο τους. Οι garage/surf καταβολές και οι θορυβώδεις -σε αρκετά σημεία- κιθάρες τους σκληραίνουν αρκετά τις minimal dream pop συνθέσεις και τις υπνωτικές ερμηνείες της Sade…

Οι Καλιφορνέζες L.A. Witch δημιούργησαν ντόρο με το όνομά τους περιοδεύοντας ασταμάτητα για τρία χρόνια, προτού μπουν στο studio για να γράψουν το ομώνυμο ντεμπούτο τους. Οι garage/surf καταβολές και οι θορυβώδεις -σε αρκετά σημεία- κιθάρες τους σκληραίνουν αρκετά τις minimal dream pop συνθέσεις και τις υπνωτικές ερμηνείες της Sade Sanchez, με την απλότητα να αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα της μπάντας. Και μπορεί στο «L.A. Witch» να μην ακούσετε κάτι νέο και πρωτοποριακό, θα ακούσετε όμως αυθεντικούς αφτιασίδωτους ήχους της Καλιφορνέζικης ακτής από μια μπάντα που ζει και αναπνέει τον αέρα της περιοχής. Και σε τέτοιες μουσικές, αυτό είναι ίσως το κύριο συστατικό της επιτυχίας.

Συγκρότημα: L.A. Witch
Album: L.A. Witch
Label: Suicide Squeeze
Ημ. Κυκλοφορίας: 08/09/2017

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top