ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Lana Del Rey κυκλοφορεί νέο album στις 5 Σεπτεμβρίου

Ανάρτηση με πολλαπλά μηνύματα στο Instagram. Η Lana Del Rey με ανάρτηση της στο Instagram ανακοίνωσε πως το νέο της studio album θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου. Στα σκαριά και δύο ποιητικές συλλογές. Οι μπηχτές για τα γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του καταπληκτικού «Normal…

Ανάρτηση με πολλαπλά μηνύματα στο Instagram.

Η Lana Del Rey με ανάρτηση της στο Instagram ανακοίνωσε πως το νέο της studio album θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου. Στα σκαριά και δύο ποιητικές συλλογές. Οι μπηχτές για τα γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του καταπληκτικού «Normal Fucking Rockwell», η Lana Del Rey ανακοίνωσε μέσω Instagram πως το νέο της album θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου!

Σύμφωνα με τα όσα έχει αφήσει κατά καιρούς να διαρρεύσουν, ο δίσκος θα τιτλοφορείται «White Hot Forever», με τις λεπτομέρειες του να ανακοινώνονται σύντομα. Στα σκαριά βρίσκονται και δύο ποιητικές συλλογές, οι οποίες ενδεχομένως να σχετίζονται και το επερχόμενο spoken word album της «Violet Bent Backwards Over The Grass», το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα βγει επίσης μέσα στο 2020.

Στην ανακοίνωση της Del Rey ωστόσο στο Instagram, πέταξε τις μπηχτές της σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από αρκετές γυναίκες τραγουδίστριες και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τώρα που τραγουδίστριες όπως η Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj και Beyoncé έχουν κάνει No.1 επιτυχίες τραγουδώντας πως είναι να είσαι σέξι, γυμνή, να κάνεις σεξ και να απατάς τον σύντροφό σου, μπορώ και εγώ να τραγουδήσω ελεύθερα για το πόσο όμορφα νιώθω και πόση αγάπη εισπράττω ακόμα και σε μια σχέση που δεν είναι τέλεια; Η ακόμα και να τραγουδήσω για χρήματα ή οτιδήποτε άλλο θέλω δίχως να χαρακτηριστώ;

Η Del Rey συνέχισε, κάνοντας αναφορά στις ανθρώπινες σχέσεις, τις οποίες υπηρετεί μέσω των τραγουδιών της: «Έχω κουραστεί με τις γυναίκες τραγουδίστριες που με κατηγορούν ότι προσπαθώ να ωραιοποιήσω την κακοποίηση, ενώ στην πραγματικότητα είμαι ένα γνωστό πρόσωπο που τραγουδάω για την άσχημη πραγματικότητα που υπάρχει στον κόσμο».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πέρασε στην αντεπίθεση στην συνέχεια του μηνύματος της: «Με όλα τα θέματα που συνήθως καταπιάνονται στιχουργικά οι γυναίκες, θεωρώ ότι είναι αξιολύπητο να λέγεται ότι το γεγονός ότι περιγράφω κάποιους υποτακτικούς ή παθητικούς ρόλους στις σχέσεις μου, βάζει την θέση της γυναίκας εκατοντάδες χρόνια πίσω. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Δεν είμαι φεμινίστρια, αλλά πρέπει να υπάρχει θέση στον φεμινισμό και για τις γυναίκες που συμπεριφέρονται σαν εμένα -το είδος της γυναίκας που λέει όχι, αλλά οι άνδρες ακούνε ναι- το είδος των γυναικών που είναι αυθεντικές και που οι φωνές τους αφαιρούνται από ισχυρότερες γυναίκες ή από άνδρες που μισούν τις γυναίκες».

«Ήμουν πάντα έντιμη και αισιόδοξη για τις προκλήσεις που αντιμετώπιζα στις σχέσεις μου».

Η Del Rey στην συνέχεια της ανάρτησής της έβγαλε το παράπονό της: «Δυστυχώς υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες και αυτές ήταν οι εμπειρίες μου μέχρι την στιγμή που έκανα αυτούς τους δίσκους. Από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια ηλίθιων κριτικών και έχω μάθει πολλά από αυτές, αλλά επίσης αισθάνομαι ότι άνοιξε ο δρόμος και για άλλες γυναίκες έτσι ώστε να σταματήσουν να προσποιούνται ότι είναι χαρούμενες και να μπορέσουν επιτέλους να κάνουν αυτό που θέλουν με την μουσική τους, σε αντίθεση με εμένα που επειδή έβαλα μια νότα θλίψης στους δύο πρώτους δίσκους μου, χαρακτηρίστηκα υστερική λες και είμαστε στην δεκαετία του 1920.

Η Del Rey αφιέρωσε την τελευταία της παράγραφο για να ανακοινώσει τα επερχόμενα έργα της: «Τέλος πάντων κάποια από αυτά τα συναισθήματα θα τα αναπτύξω στα επόμενα δύο ποιητικά μου βιβλία (κυρίως το δεύτερο), που θα εκδοθεί από την Simon & Schuster. Και ναι, σκοπεύω να διαθέσω τα έσοδα από αυτά τα βιβλία σε ιδρύματα ιθαγενών της Αμερικής. Επίσης ο νέος μου δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου».

Η Del Rey ολοκλήρωσε το μήνυμα της γράφοντας… «καλή καραντίνα».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top