ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Lana Del Rey μας προετοιμάζει για το νέο της album

Σύντομα η κυκλοφορία του «Chemtrails Over The Country Club». Σε μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Lana Del Rey ανακοίνωσε πως το νέο της single «Chemtrails Over The Country Club», μέσα από το ομότιτλο album της, θα κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας. Αν και αρχικά είχε γνωστοποιηθεί ότι ο…

Σύντομα η κυκλοφορία του «Chemtrails Over The Country Club».

Σε μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Lana Del Rey ανακοίνωσε πως το νέο της single «Chemtrails Over The Country Club», μέσα από το ομότιτλο album της, θα κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας.

Αν και αρχικά είχε γνωστοποιηθεί ότι ο νέος δίσκος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας που θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «Norman Fucking Rockwell» θα κυκλοφορούσε στις 5 Σεπτεμβρίου, πιθανότατα λόγω της πανδημίας, τα σχέδια άλλαξαν. Το πρώτο single ωστόσο θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, όπως είπε στην κάμερα η τραγουδίστρια.

Στο ίδιο video, το οποίο τραβήχτηκε από την τοποθεσία όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του video clip, η Del Rey λέει πως ακόμα ένα τραγούδι, το «Let Me Love You Like A Woman», θα ακολουθήσει:

https://www.instagram.com/p/CEmyvtdh03d/

«Βρίσκομαι στην τοποθεσία όπου γυρίζεται το video clip για το «Chemtrails Over The Country Club» και είμαι ενθουσιασμένη. Πριν ακόμα δείτε αυτό το clip, έρχεται ακόμα ένα τραγούδι, το «Let Me Love You Like A Woman»».

Το μήνυμα συνεχίζει με χιουμοριστική διάθεση: «Αγαπάω το νέο album. Ελπίζω να σας δω όλους σύντομα… πιθανότατα το 2030. Αστειεύομαι… το 2029. Ο δίσκος έρχεται σύντομα. Να είστε όλοι καλά. Σας αγαπάω».

Οι πληροφορίες για το «Chemtrails Over The Country Club» αναμένονται σύντομα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top