ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Lars Ulrich: «Ο James θα γίνει καλά και οι Metallica θα επιστρέψουν δυνατοί»

Αισιόδοξος είναι ο drummer των Αμερικανών. Τον προηγούμενο μήνα ο κόσμος της rock και metal σκηνής ταρακουνήθηκε από την είδηση ότι ο frontman των Metallica James Hetfield, εισήχθη ξανά σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ. Το γεγονός ανάγκασε τους Metallica να ακυρώσουν όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις τους αλλά και την…

Αισιόδοξος είναι ο drummer των Αμερικανών.

Τον προηγούμενο μήνα ο κόσμος της rock και metal σκηνής ταρακουνήθηκε από την είδηση ότι ο frontman των Metallica James Hetfield, εισήχθη ξανά σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Το γεγονός ανάγκασε τους Metallica να ακυρώσουν όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις τους αλλά και την προγραμματισμένη τους περιοδεία σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Μιλώντας στην USA Today, ο drummer Lars Ulrich δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του Hetfield, τονίζοντας πως η μπάντα θα επιστρέψει πιο δυνατή και υγιής.

«Ο James βρίσκεται στο στάδιο της θεραπείας. Κάνει αυτά που πρέπει για να επιστρέψει. Νιώθω άσχημα για τους fans μας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, όμως ανυπομονούμε να επιστρέψουμε δυνατοί και πιο υγιείς» είπε ο Ulrich.

Και πρόσθεσε: «Σε έναν μακρύ δρόμο είναι σίγουρο πως θα συναντήσεις και αναποδιές. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους την επόμενη χρονιά».

Ο Ulrich δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τεράστια συμπαράσταση που έχει δεχθεί ο οργανισμός των Metallica όλο αυτό το διάστημα από τους fans.

Στο πλευρό των Metallica στάθηκαν και αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους και ο Tony Iommi των Black Sabbath, ο οποίος σε μήνυμα του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον φίλο του -όπως τον χαρακτήρισε- James.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top