ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lars Ulrich: «Με τους Metallica θα συνεχίσουμε για όσο καιρό μας βαστάνε τα πόδια μας»

«Πνευματικά είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε για τα επόμενα 100 χρόνια» είπε ο drummer σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Rolling Stone. Την πρόθεση του ίδιου αλλά και του υπολοίπου συγκροτήματος να συνεχίσουν για αρκετά χρόνια ακόμα, εξέφρασε ο drummer των Metallica Lars Ulrich. Σε συνέντευξη που παραχώρησε…

«Πνευματικά είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε για τα επόμενα 100 χρόνια» είπε ο drummer σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Rolling Stone.

Την πρόθεση του ίδιου αλλά και του υπολοίπου συγκροτήματος να συνεχίσουν για αρκετά χρόνια ακόμα, εξέφρασε ο drummer των Metallica Lars Ulrich.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rolling Stone, ο drummer τόνισε πως η απόσυρση δε βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της μπάντας, ειδικά μάλιστα τώρα με την κυκλοφορία του νέου album «Hardwired… To Self Destruct», αλλά και ενόψει της μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας που θα ακολουθήσει.

«Πνευματικά είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε για άλλα 100 χρόνια. Όσο μας βαστάνε τα πόδια, τα χέρια και τα λαρύγγια μας, θα είμαστε εδώ. Δε βλέπω τον λόγο γιατί θα πρέπει να σταματήσουμε σύντομα» είπε με νόημα ο Δανέζικης καταγωγής drummer.

Μάλιστα, ο Ulrich ελπίζει πως το επερχόμενο album των Metallica δε θα είναι το τελευταίο στην καριέρα του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος: «Ελπίζω πως θα γράψουμε και άλλον δίσκο. Αυτή η αίσθηση που έχεις όταν κυκλοφορείς ένα album… το ότι μένεις στο παιχνίδι, είναι μοναδική. Όσο έχουμε να πούμε πράγματα θα είμαστε εδώ».

Τα 4 μέλη των Metallica διανύουν τα πρώτα χρόνια της έκτης δεκαετίας της ζωής τους.

Το «Hardwired… To Self Destruct» θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 18 του ερχόμενου Νοέμβρη και θα περιλαμβάνει 80 λεπτά μουσικής.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top