ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ

Last Of The American Girls: Το πρώτο βιβλίο των Green Day!

Μουσική περιμέναμε, βιβλίο μας προέκυψε! Οι Green Day ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου τους εικονογραφημένου βιβλίου με τίτλο Last Of The American Girls. Φυσικά το βιβλίο είναι επηρεασμένο από το smash single των Αμερικανών pop punkers, που κυκλοφόρησε το 2009 στο album «21st Century Breakdown», με το συγκρότημα του Billie…

Μουσική περιμέναμε, βιβλίο μας προέκυψε! Οι Green Day ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου τους εικονογραφημένου βιβλίου με τίτλο Last Of The American Girls.

Φυσικά το βιβλίο είναι επηρεασμένο από το smash single των Αμερικανών pop punkers, που κυκλοφόρησε το 2009 στο album «21st Century Breakdown», με το συγκρότημα του Billie Joe Armstrong να συνεργάζεται με καρτουνίστα Frank Caruso.

Το εικονογραφημένο βιβλίο θα βρίσκεταις στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 29 Οκτωβρίου και εσείς μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το εξώφυλλό του, όπως το ανέβασε στο Twitter το ίδιο το συγκρότημα.

https://twitter.com/GreenDay/status/1113111412816207872

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΒΙΒΛΙΟ

Go to Top