ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Lenny Kravitz – Raise Vibration

Δύσκολη δουλειά είχε στην δισκογραφική του επιστροφή ο Lenny Kravitz καθώς πλάι στα γνωστά ερωτιάρικα τραγούδια που τον έχουν πλέον καθιερώσει στις συνειδήσεις των fans, «όφειλε» ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής να καταθέσει και την δική του αντίθεση στις πολιτικές του Donald Trump. Έτσι, δίπλα στο εκπληκτικό single «Low» στέκεται…

Δύσκολη δουλειά είχε στην δισκογραφική του επιστροφή ο Lenny Kravitz καθώς πλάι στα γνωστά ερωτιάρικα τραγούδια που τον έχουν πλέον καθιερώσει στις συνειδήσεις των fans, «όφειλε» ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής να καταθέσει και την δική του αντίθεση στις πολιτικές του Donald Trump. Έτσι, δίπλα στο εκπληκτικό single «Low» στέκεται το «Who Really Are The Monsters?», για το «The Majesty Of Love» υπάρχει το ομώνυμο κομμάτι που καλεί τον κόσμο σε επαγρύπνηση, ενώ ακόμα και η πανέμορφη πιανιστική μπαλάντα «Here To Love» μιλάει για ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους. Συνέπεια όλων αυτών είναι να έχουμε ένα αρκετά φορτωμένο album 65 λεπτών, με ορισμένα fillers που αν απουσίαζαν τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα. Ακόμα και έτσι όμως, το «Raise Vibration» παίρνει αρκετά πάνω από την βάση, με συνθέσεις όπως το πολύ συναισθηματικό «Johnny Cash», το funky «It’s Enough», με τις έντονες αναφορές στον Prince, αλλά και το χορευτικό «5 More Days ‘Til Summer».

Καλλιτέχνης: Lenny Kravitz
Album: Raise Vibration
Label: BMG
Ημ. Κυκλοφορίας: 07/09/2018

 

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top