ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

Οι Lynyrd Skynyrd μηνύουν τον πρώην drummer τους για την βιογραφική ταινία της μπάντας

Στα δικαστήρια για την ανεπίσημη βιογραφική ταινία της μπάντας, στέλνουν τον Artimus Pyle οι Gary Rossington και Johnny Van Zant. Μήνυση και αγωγή εναντίον του πρώην drummer τους Artimus Pyle, για την εμπλοκή του στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της μπάντας με θέμα το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε…

Στα δικαστήρια για την ανεπίσημη βιογραφική ταινία της μπάντας, στέλνουν τον Artimus Pyle οι Gary Rossington και Johnny Van Zant.

Μήνυση και αγωγή εναντίον του πρώην drummer τους Artimus Pyle, για την εμπλοκή του στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της μπάντας με θέμα το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, κατέθεσαν τα μέλη των Lynyrd Skynyrd.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, ο κιθαρίστας Gary Rossington και ο Johnny Van Zant, κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Pyle καθώς και της Cleopatra Records, στις 16 Ιουνίου.

Στην αγωγή οι Rossington και Van Zant αναφέρουν πως ο Pyle είναι ελεύθερος να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, όχι όμως να αναφέρεται στην ιστορία της μπάντας χωρίς την έγκρισή της.

«Απαγορεύεται κάθε αναφορά στην ιστορία των Lynyrd Skynyrd και των μελών της, χωρίς την έγκριση των μελών της μπάντας» αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημείο της η μήνυση.

Θυμίζουμε πως ο Gary Rossington ήταν από τους τυχερούς επιζώντες του δυστυχήματος, στο οποίο σκοτώθηκαν μεταξύ άλλων ο αδερφός του Johnny Van Zant, Ronnie, ο κιθαρίστας Steve Gaines και η back-up τραγουδίστρια Cassie Gaines.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Artimus Pyle έρχεται σε σύγκρουση με τους πρώην συνοδοιπόρους του στο group. Αρχικά το film είχε τίτλο «Free Bird», όμως το συγκρότημα κατάφερε να μπλοκάρει τον τίτλο, αλλά και την μουσική στην ταινία, η οποία πλέον έχει τίτλο «Street Survivors: The True Story Of The Lynyrd Skynyrd Plane Crash».

Το film αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2018, με την εκδίκαση της υπόθεσης να πραγματοποιείται στις 11 του ερχόμενου μήνα.

Ο Artimus Pyle έφυγε από τους Lynyrd Skynyrd το 1991.

Το «Street Survivors» ήταν το πέμπτο studio album της μπάντας, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 1977.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top