ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Machine Gun Kelly και Travis Barker διασκευάζουν το «Killing In The Name»

Ενεργοί στις διαδηλώσεις και το κίνημα Black Lives Matter. Ο Machine Gun Kelly και ο Travis Barker (Blink-182) έδωσαν στην δημοσιότητα μια διασκευή στο «Killing In The Name» των Rage Against The Machine». Ενεργοί οι δύο άντρες στις διαδηλώσεις για την δολοφονία του George Floyd. Ο rapper και ο drummer…

Ενεργοί στις διαδηλώσεις και το κίνημα Black Lives Matter.

Ο Machine Gun Kelly και ο Travis Barker (Blink-182) έδωσαν στην δημοσιότητα μια διασκευή στο «Killing In The Name» των Rage Against The Machine». Ενεργοί οι δύο άντρες στις διαδηλώσεις για την δολοφονία του George Floyd.

Ο rapper και ο drummer των Blink-182 έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και φέτος βρέθηκαν μαζί στους δρόμους του Los Angeles για να διαδηλώσουν εναντίον της αστυνομικής βίας, μετά την πρόσφατη δολοφονία του Floyd.

Οι δυο τους ηχογράφησαν και παρουσίασαν και την διασκευή στο κλασικό «Killing In The Name» των Rage Against The Machine, το video της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Οι Rage Against The Machine έγραψαν αυτό το τραγούδι το 1992. Σήμερα, 28 χρόνια μετά, είναι ακόμα επίκαιρο, έγραψε στο Twitter ο Machine Gun Kelly:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top