Πωλήσεις χωρίς μεσάζοντες για τη δημοφιλή μπάντα.

Οι Machine Head ανακοίνωσαν το άνοιγμα του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματός τους Ten Ton Trading Co. που ανήκει και λειτουργεί 100% από τη μπάντα.

«Όταν ξεκινήσαμε τους Machine Head, δημιουργήσαμε όλα τα δικά μας t-shirts με τη βοήθεια των φίλων μας στην TNT’s Screen Printing συμπεριλαμβανομένου και του αρχικού σχεδίου «Fuck It All» που πουλούσαμε σε συναυλίες», λέει ο frontman Robb Flynn. «Κάναμε και πληρώσαμε για όλα μας τα αυτοκόλλητα, τα demos, τα ένθετα κασέτας, τα φυλλάδια για να βάλουμε το όνομα της μπάντας παντού»

«Αφού υπογράψαμε συμβόλαιο, κάναμε ό, τι έκαναν οι περισσότερες μπάντες δίνοντας τα εμπορικά μας δικαιώματα σε μια εταιρεία με αρκετά αξιοπρεπή αποτελέσματα. Αλλά το 2017 επιστρέψαμε στην ίδια ηθική του DIY που ξεκινήσαμε στους Machine Head, αποφασίζοντας να παίξουμε ισχυρότερο ρόλο στη διαμόρφωση του πεπρωμένου μας με την Ten Ton Trading Co.» «Κάθε πώληση πηγαίνει κατευθείαν στους Machine Head, δεν υπάρχει μεσάζοντας. Έτσι με αυτό τον τρόπο υποστηρίζετε άμεσα τη δημιουργία της μουσική μας...».