ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Marillion: Εν μέσω καραντίνας ετοιμάζουν το νέο τους album

Δείτε τις αναρτήσεις των μελών του group στο Instagram. Οι Marillion με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν τους fans πως αν και σε καραντίνα, δουλεύουν πάνω στο νέο τους studio album. Δείτε τα videos που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι Steve Rothery, Steve Hogarth, Pete Trewavas, Mark Kelly και…

Δείτε τις αναρτήσεις των μελών του group στο Instagram.

Οι Marillion με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν τους fans πως αν και σε καραντίνα, δουλεύουν πάνω στο νέο τους studio album. Δείτε τα videos που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι Steve Rothery, Steve Hogarth, Pete Trewavas, Mark Kelly και Ian Mosley.

Οι Βρετανοί ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του εκπληκτικού «F.E.A.R.: Fuck Everyone And Run» του 2016 και φαίνεται πως εκμεταλλεύονται αρκετά δημιουργικά τον χρόνο τους εν μέσω πανδημίας.

Ο πρώτος που ανέβασε video στο Instagram ήταν ο τραγουδιστής Steve Hogarth, γράφοντας απλώς… «Τέταρτη μέρα ακούγοντας jams»:

Σκυτάλη πήρε ο μπασίστας Pete Trewavas: «Τα πρωινά ακούσματα από τα jams μας έχει γίνει πλέον η καθημερινή μου τελετή και πραγματικά απολαμβάνω που δουλεύουμε όλοι μαζί σε αυτό το album. 40 χρόνια και ακόμα το έχουμε. Μείνετε υγιείς»:

Το μήνυμα του κιθαρίστα Steve Rothery: «Ακούγοντας τις ιδέες για το επόμενο album των Marillion. Είναι ταυτόχρονα συναρπαστικό και απογοητευτικό καθώς δεν μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο, όμως αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό album. Να είστε όλοι καλά»:

Ο Mark Kelly σε φωτογραφία δίπλα από τα synths του τόνισε στο μήνυμα του: «Αν και απομονωμένοι, είμαστε ακόμα παραγωγικοί»:

Ο drummer Ian Mosley δήλωσε «μπουχτισμένος» και ξεσπάει πάνω σε ένα τύμπανο:

View this post on Instagram

#marillion #ianmosley #doublestrokes #boredoutofmyhead

A post shared by Marillion (@marillionofficial) on

Ο νέος δίσκος των Marillion θα είναι έτοιμος πιθανότατα στα τέλη της χρονιάς ή το αργότερο στις αρχές του 2021. Η τελευταία δουλειά των Βρετανών ήταν το περσινό «With Friends From The Orchestra», το οποίος περιελάμβανε νέες ορχηστρικές εκτελέσεις κλασικών κομματιών τους με τη συνοδεία κλασικών οργάνων και μικρής ορχήστρας εγχόρδων.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife για την δισκογραφία του συγκροτήματος με τον Steve Hogarth πίσω από το μικρόφωνο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top