ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Marilyn Manson: Ακούστε το νέο single «Don’t Chase The Dead»

Marilyn Manson: Δεύτερο δείγμα μέσα από το «We Are Chaos». Ο Marilyn Manson έδωσε στην δημοσιότητα το single «Don’t Chase The Dead» μέσα από το νέο του album «We Are Chaos» που κυκλοφορεί αύριο, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Μετά το ομότιτλο τραγούδι που ακούσαμε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ο Marilyn Manson…

Marilyn Manson: Δεύτερο δείγμα μέσα από το «We Are Chaos».

Ο Marilyn Manson έδωσε στην δημοσιότητα το single «Don’t Chase The Dead» μέσα από το νέο του album «We Are Chaos» που κυκλοφορεί αύριο, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Μετά το ομότιτλο τραγούδι που ακούσαμε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ο Marilyn Manson μας δίνει ακόμα μια γεύση μέσα από το «We Are Chaos». Ο νέος, ενδέκατος δίσκος του εκκεντρικού rocker περιλαμβάνει 10 τραγούδια και θα βγει στην αγορά από την Loma Vista Recordings, με τον Shooter Jennings να αναλαμβάνει την παραγωγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πίνακας που κοσμεί το εξώφυλλο του album είναι δημιουργία του ίδιου του Manson. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αρκετοί πίνακες του Αμερικανού θα εκτεθούν σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη αλλά και Ρωσία.

Για τον δίσκο δήλωσε ο Manson: «Είναι ο καθρέπτης που δημιουργήσαμε για τον ακροατή εγώ και ο Shooter. Ηχογραφήσαμε τα τραγούδια χωρίς να ακούσει κανείς κάτι μέχρι την ολοκλήρωση τους. Σίγουρα έχει αυτό το feeling ενός κλασικού δίσκου με «Πλευρά Α» και «Πλευρά Β». Προσωπικά, έπρεπε να τιθασεύσω αρκετά τα ένστικτά μου για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε».

Το «We Are Chaos» διαδέχεται το καταπληκτικό «Heaven Upside Down» του 2017, το οποίο μάλιστα ήταν το έβδομο συνεχόμενο album του Marilyn Manson που πηγαίνει κατευθείαν στο Top10 των Αμερικανικών charts.

Ο Manson στα τέλη του 2019 κυκλοφόρησε τις διασκευές στο «The End» των Doors και «God’s Gonna Cut You Down».

Ο Marilyn Manson συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Shooter Jennings το 2016 για την διασκευή του «Cat People (Putting Out Fire)», η οποία ηχογραφήθηκε για τον δίσκο του παραγωγού «Countach (For Giorgio)».

Το tracklist του «We Are Chaos»:
01. Red Black And Blue
02. We Are Chaos
03. Don’t Chase The Dead
04. Paint You With My Love
05. Half-Way & One Step Forward
06. Infinite Darkness
07. Perfume
08. Keep My Head Together
09. Solve Goagula
10. Broken Needle

MARILYN MANSON album cover
MARILYN MANSON – WE ARE CHAOS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top