ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Marilyn Manson και Norman Reedus στο video του «Don’t Chase The Dead»

Marilyn Manson και Norman Reedus σε συνεργασία έκπληξη. Marilyn Manson και Norman Reedus ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο video clip για το «Don’t Chase The Dead», μέσα από το πρόσφατο «We Are Chaos». Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου album το οποίο αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, το…

Marilyn Manson και Norman Reedus σε συνεργασία έκπληξη.

Marilyn Manson και Norman Reedus ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο video clip για το «Don’t Chase The Dead», μέσα από το πρόσφατο «We Are Chaos».

Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου album το οποίο αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, το νέο video clip για το «Don’t Chase The Dead», βρίσκει τους Marilyn Manson και Norman Reedus να «προκαλούν» τους fans.

Στο αιματοβαμμένο video, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Travis Shinn, Marilyn Manson και Norman Reedus περιπλανιούνται με το αυτοκίνητο στους δρόμους, έχοντας μαζί τους μια μυστηριώδη γυναίκα, την οποία υποδύεται η σύντροφος του Manson, Lindsay Usich.

Δείτε το τέλος που είχε η «περιπέτεια» των δύο αντρών:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πίνακας που κοσμεί το εξώφυλλο του νέου του δίσκου, είναι δημιουργία του ίδιου του Manson. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αρκετοί πίνακες του Αμερικανού θα εκτεθούν σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη αλλά και Ρωσία.

Το «We Are Chaos» διαδέχεται το καταπληκτικό «Heaven Upside Down» του 2017, το οποίο μάλιστα ήταν το έβδομο συνεχόμενο album του Marilyn Manson που πηγαίνει κατευθείαν στο Top10 των Αμερικανικών charts.

Για τον δίσκο δήλωσε ο Manson: «Είναι ο καθρέπτης που δημιουργήσαμε για τον ακροατή εγώ και ο Shooter. Ηχογραφήσαμε τα τραγούδια χωρίς να ακούσει κανείς κάτι μέχρι την ολοκλήρωση τους. Σίγουρα έχει αυτό το feeling ενός κλασικού δίσκου με «Πλευρά Α» και «Πλευρά Β». Προσωπικά, έπρεπε να τιθασεύσω αρκετά τα ένστικτά μου για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε».

Ο Manson στα τέλη του 2019 κυκλοφόρησε τις διασκευές στο «The End» των Doors και «God’s Gonna Cut You Down».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top