ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mark Morton: «Έτοιμος ο νέος δίσκος των Lamb Of God»

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος μιλάει για το νέο album. Ο Mark Morton των Lamb Of God σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Trunk Nation, αποκάλυψε πως ο νέος δίσκος του συγκροτήματος του είναι έτοιμος! Μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς η κυκλοφορία του. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί σύντομα θα σας παρουσιάσουμε…

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος μιλάει για το νέο album.

Ο Mark Morton των Lamb Of God σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Trunk Nation, αποκάλυψε πως ο νέος δίσκος του συγκροτήματος του είναι έτοιμος! Μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς η κυκλοφορία του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί σύντομα θα σας παρουσιάσουμε νέα μουσική» είπε αρχικά ο Morton, ο οποίος σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο του προσωπικό EP «Ether». «Αυτό θα είναι το πρώτο μας album με τον Art (σ.σ. Art Cruz, drums) και θέλουμε να δούμε πως θα ακούγεται αυτή η συνεργασία».

Ο Art Cruz αντικατέστησε τον αυθεντικό drummer της μπάντας Chris Adler, ο οποίος αποχώρησε επίσημα από το group το 2019.

Για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο album: «Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία, αλλά ελπίζω να το κυκλοφορήσουμε μέσα στο πρώτο μισό του 2020» πρόσθεσε ο Morton.

Οι Lamb Of God κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album «VII: Sturm Und Drang» το 2015.
.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top