ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Mastodon – Emperor Of Sand

Δε ξέρω αν η επιστροφή του Brendan O’Brien πίσω από την κονσόλα οφείλεται σε τόσο μεγάλο βαθμό για την έμπνευση που βγάζουν οι Mastodon στο «Emperor Of Sand», γεγονός είναι πάντως πως όσοι δηλώνουν ελαφρώς απογοητευμένοι από τις δύο τελευταίες δισκογραφικές τους δουλειές, εδώ θα πάρουν το αίμα τους πίσω.…

Δε ξέρω αν η επιστροφή του Brendan O’Brien πίσω από την κονσόλα οφείλεται σε τόσο μεγάλο βαθμό για την έμπνευση που βγάζουν οι Mastodon στο «Emperor Of Sand», γεγονός είναι πάντως πως όσοι δηλώνουν ελαφρώς απογοητευμένοι από τις δύο τελευταίες δισκογραφικές τους δουλειές, εδώ θα πάρουν το αίμα τους πίσω. Τα φανταστικά refrains και οι φωνητικές μελωδίες που ανέκαθεν αποτελούσαν το δυνατό τους χαρτί, εδώ βρίσκονται σε αφθονία, τα φωνητικά έχουν μοιραστεί με απόλυτη μαεστρία και φυσικά δε χρειάζεται να γίνει καν λόγος για την τεχνική και εκτελεστική ικανότητα της μπάντας. Με κομμάτια όπως το «Steambreather» και το «Andromeda», οι Mastodon αποδεικνύουν με άνεση γιατί είναι ανάμεσα στις κορυφαίες metal μπάντες της εποχής μας. Η απουσία fillers, η ροή καθώς και η συνοχή που βγάζει η παραγωγή, κάνει το album ακόμα πιο ευχάριστο και φυσικά στο τέλος της χρονιάς θα το βάλει ξανά στις λίστες με τις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς. Μιλάμε για σταθερές αξίες.

Συγκρότημα: Mastodon
Album: Emperor Of Sand
Label: Reprise
Ημ. Κυκλοφορίας: 31/03/2017

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top