ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Maynard James Keenan: «Έχει δρόμο ακόμα ο νέος δίσκος των Tool»

Δείτε τι έγραψε στο Twitter ο τραγουδιστής της μπάντας. Με μήνυμά του στο Twitter, ο frontman των Tool ενημέρωσε τους fans του συγκροτήματος για την πορεία των ηχογραφήσεων του νέου δίσκου. Ο Keenan έγραψε: «Γράψαμε κάποια πρώτα φωνητικά. Ο Adam Jones προσθέτει αυτή την στιγμή τις κιθάρες. Στη συνέχεια επιπλέον…

Δείτε τι έγραψε στο Twitter ο τραγουδιστής της μπάντας.

Με μήνυμά του στο Twitter, ο frontman των Tool ενημέρωσε τους fans του συγκροτήματος για την πορεία των ηχογραφήσεων του νέου δίσκου.

Ο Keenan έγραψε: «Γράψαμε κάποια πρώτα φωνητικά. Ο Adam Jones προσθέτει αυτή την στιγμή τις κιθάρες. Στη συνέχεια επιπλέον φωνητικά. Μετά έρχεται η μίξη και το mastering. Υπάρχει ακόμα δρόμος για το νέο album, αλλά είμαστε αρκετά πιο κοντά πλέον».

Ο Keenan πρόσθεσε τα hashtags #TOOL και #2019, θέλοντας να προϊδεάσει τους fans πως ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει επιτέλους μέσα στην επόμενη χρονιά.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ο τραγουδιστής είχε καλέσει τα υπόλοιπα μέλη του group να ολοκληρώσουν τα δικά τους μέρη, έτσι ώστε να μπορέσει επιτέλους και ο ίδιος να μπει στο studio.

Ο διάδοχος του «10,000 Days» ξεκίνησε να ηχογραφείται τον περασμένο Μάρτιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

Ο Maynard James Keenan πέρασε πάντως το μεγαλύτερο μέρος του 2018 προωθώντας την νέα δουλειά των A Perfect Circle «Eat The Elephant», η οποία κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Latest from TOP STORIES

Go to Top