ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Maynard James Keenan: «Ο νέος δίσκος των Puscifer δεν θα αργήσει να έρθει»

Σύντομα οι πληροφορίες για την κυκλοφορία του album. Ο Maynard James Keenan μίλησε στο Revolver για το επερχόμενο studio album των Puscifer που θα κυκλοφορήσει πιθανότατα το φθινόπωρο. Πως η πανδημία του COVID-19 άλλαξε τα σχέδια του συγκροτήματος. Νωρίτερα τον Μάιο, οι Puscifer έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του…

Σύντομα οι πληροφορίες για την κυκλοφορία του album.

Ο Maynard James Keenan μίλησε στο Revolver για το επερχόμενο studio album των Puscifer που θα κυκλοφορήσει πιθανότατα το φθινόπωρο. Πως η πανδημία του COVID-19 άλλαξε τα σχέδια του συγκροτήματος.

Νωρίτερα τον Μάιο, οι Puscifer έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Apocalyptical». Ήταν το πρώτο κομμάτι που κυκλοφορεί η μπάντα του Maynard James Keenan μετά το «Money Shot» του 2015.

Οι Puscifer δούλεψαν πάνω στον δίσκο μέσα στο 2019, έχοντας στα πλάνα τους να το κυκλοφορήσουν το 2021, όταν και θα ολοκληρώνονταν οι συναυλιακές υποχρεώσεις των Tool. Τα πλάνα ωστόσο άλλαξαν: «Η αλήθεια είναι πως όντως τα σχέδια μας άλλαξαν. Αρχικά είχαμε προγραμματίσει να κυκλοφορήσουμε τον δίσκο το 2021 όταν και θα έχω τελειώσει τα shows με τους Tool. Πλέον δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερούμε αφού δεν υπάρχουν συναυλιακές υποχρεώσεις. Ο δίσκος δεν είναι έτοιμος 100%, αλλά δεν θα αργήσει να έρθει. Πιθανότατα αυτό θα γίνει το φθινόπωρο».

Ο Keenan αποκάλυψε πως το «Apocalyptical» γράφτηκε αρκετά πριν από το ξέσπασμα του COVID-19: «Πειραματιζόμασταν σε κάτι παλιά keyboards. Το τραγούδι αυτό μας βγήκε προς το τέλος του 2019».

Οι πληροφορίες σχετικά με το νέο album των Puscifer αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top