ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Μεγάλη έκθεση των Pink Floyd ανοίγει τις πόρτες της στο Λονδίνο

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Victoria & Albert Museum της Βρετανικής πρωτεύουσας. Ο τίτλος της έκθεσης είναι «The Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains» υπόσχεται να μεταφέρει στους θεατές ένα θεατρικό ταξίδι στον κόσμο της σπουδαίας rock μπάντας. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή απο τις 13 Μαίου ως και την…

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Victoria & Albert Museum της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι «The Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains» υπόσχεται να μεταφέρει στους θεατές ένα θεατρικό ταξίδι στον κόσμο της σπουδαίας rock μπάντας.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή απο τις 13 Μαίου ως και την 1η Οκτώβρη 2017.

Ανάμεσα στα εκθέματα θα υπάρχουν αντικείμενα και υλικό της μπάντας το οποίο δεν έχει δει ξανά το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέλη της μπάντας που βρίσκονται στη ζωή έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους προσφέροντας μάλιστα αρκετά προσωπικά αντικείμενα από τις σημαντικότερες περιόδους στη ζωή της μπάντας.

Ο υπεύθυνος της έκθεσης, Martin Roth, δήλωσε για την εκδήλωση: «Εκτός από τις πέντε δεκαετίες προσφοράς τους στη μουσική, οι Pink Floyd ήταν πρωτοπόροι σε πολλά πράγματα, από τα shows τους στα 60s μέχρι τα θρυλικά τους εξώφυλλα. Η έκθεση θα περιλαμβάνει πολύ σημαντικά αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του συγκροτήματος».

Τα εισιτήρια για την έκθεση κοστίζουν £20 τις καθημερινές και £24 τα σαββατοκύριακα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top