ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Melvins επιστρέφουν με το νέο τους album «Pinkus Abortion Technician»

Στις 20 Απριλίου από την Ipecac η κυκλοφορία του δίσκου. Έναν μόλις χρόνο μετά το πρώτο διπλό album της καριέρας τους «A Walk With Love And Death», οι Melvins επιστρέφουν στη δισκογραφία με το νέο τους LP «Pinkus Abortion Technician». Ο δίσκος θα βγει στην αγορά στις 20 Απριλίου από…

Στις 20 Απριλίου από την Ipecac η κυκλοφορία του δίσκου.

Έναν μόλις χρόνο μετά το πρώτο διπλό album της καριέρας τους «A Walk With Love And Death», οι Melvins επιστρέφουν στη δισκογραφία με το νέο τους LP «Pinkus Abortion Technician».

Ο δίσκος θα βγει στην αγορά στις 20 Απριλίου από την Ipecac Recordings του Mike Patton και σε αυτόν θα συμμετέχουν και οι Jeff Pinkus (Butthole Surfers) και Steven McDonald (Redd Kross, Off!) στο μπάσο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρούμε σε album των Melvins δύο μπασίστες μαζί, με τον Dale Crover να κάνει λόγο για ένα ενδιαφέρον αλλά πετυχημένο πείραμα.

Από τη μεριά του ο Buzz Osborne τόνισε: «Δεν είχαμε ποτέ δύο μπασίστες. Το δοκιμάσαμε με δύο drummers και δύο κιθαρίστες, οπότε αυτή ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Το ίδιο θα συμβεί και στην περιοδεία. Το «Pinkus Abortion Technician» είναι ένας αρκετά groovy δίσκος».

Στο album περιλαμβάνονται οκτώ συνολικά συνθέσεις, με το «Stop Moving To Florida» να είναι ένα medley από τα «Stop» (James Gang) και «Moving To Florida» (The Butthole Surfers). Ο δίσκος περιλαμβάνει ακόμα δύο διασκευές, στο «Graveyard» των Butthole Surfers και στο «I Want To Hold Your Hand» των Beatles.

Αναλυτικά το tracklist του «Pinkus Abortion Technician»:
01. Stop Moving To Florida
02. Embrace The Rub
03. Don’t Forget To Breathe
04. Flamboyant Duck
05. Break Bread
06. I Want To Hold Your Hand
07. Prenup Butter
08. Graveyard

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top