ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Melvins – Pinkus Abortion Technician

Το νέο μουσικό εγχείρημα των Melvins φροντίζει να διατηρεί λαμπερό το brand name της μπάντας και αυτό μοιάζει να είναι αρκετό για την παρέα του Buzz Osborne. Μετά το πείραμα με τις δύο κιθάρες και τα δύο τύμπανα, σειρά έχουν οι δύο μπασίστες, με το συγκρότημα να τιμά τον Jeff…

Το νέο μουσικό εγχείρημα των Melvins φροντίζει να διατηρεί λαμπερό το brand name της μπάντας και αυτό μοιάζει να είναι αρκετό για την παρέα του Buzz Osborne. Μετά το πείραμα με τις δύο κιθάρες και τα δύο τύμπανα, σειρά έχουν οι δύο μπασίστες, με το συγκρότημα να τιμά τον Jeff Pinkus και το συγκρότημά του, Butthole Surfers, διασκευάζοντας τα «Moving To Florida» και «Graveyard». Μια ακόμα διασκευή, αυτή στο «I Want To Hold Your Hand» των Beatles φανερώνει κάτι από την ιδιοφυή τρέλα των Melvins, με το υπόλοιπο album ωστόσο να κινείται μάλλον στην χρυσή μετριότητα. Χωρίς να είναι κακό, η έλλειψη της μαγικής εκείνης στιγμής που θα σε κάνει να ανασηκώσεις τα φρύδια σου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Είμαι σίγουρος πάντως πως οι οπαδοί των Melvins θα βρουν λόγους για να λατρέψουν το «Pinkus Abortion Technician». Εγώ πάντως δύσκολα με βλέπω να το «επισκέπτομαι» ξανά στο μακρινό μέλλον.

Συγκρότημα: Melvins
Album: Pinkus Abortion Technician
Label: Ipecac Recordings
Ημ. Κυκλοφορίας: 20/04/2018

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top