ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Melvins στο πιο φιλόδοξο project της καριέρας τους

Με το πρώτο διπλό album της καριέρας τους που θα συνοδεύεται από film μικρού μήκους επιστρέφουν στη δισκογραφία τον Ιούλιο οι Αμερικανοί. Οι Melvins ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο «A Walk With Love And Death». Το album θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρία του Mike Patton,…

Με το πρώτο διπλό album της καριέρας τους που θα συνοδεύεται από film μικρού μήκους επιστρέφουν στη δισκογραφία τον Ιούλιο οι Αμερικανοί.

Οι Melvins ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο «A Walk With Love And Death».

Το album θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρία του Mike Patton, Ipecac Recordings, στις 7 Ιουλίου και θα είναι διπλό, το πρώτο στην πλούσια ιστορία των Melvins.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν όμως εδώ, καθώς η μπάντα ανακοίνωσε επιπλέον και την κυκλοφορία ενός film με τον ίδιο τίτλο, σε σκηνοθεσία Jesse Nieminen! Ουσιαστικά, πρώτο CD του «A Walk With Love And Death» θα είναι μια «κανονική» Melvins κυκλοφορία ενώ το δεύτερο θα πρόκειται για το soundtrack του film, του οποίου η πρεμιέρα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του film.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Buzz Osborne τόνισε: «Ο δίσκος, το film, το soundtrack. Όλα αυτά είναι ένα τεράστιο project για μας».

Ο drummer Dale Crover πρόσθεσε: «Το «A Walk With Love And Death» είναι ένα μεγάλο, σκοτεινό, μουντό και ψυχωτικό τριπάρισμα! Μόλις ακούστε τον δίσκο θα κοιμηθείτε με τα φώτα ανοιχτά».

Στο album συμμετέχουν και αξιόλογοι καλεσμένοι: Joey Santiago (The Pixies), Teri Gender Bender (Le Butcherettes/Crystal Fairy) και Anna Waronker (That Dog).

Το tracklist του «A Walk With Love And Death»:

CD1: «Love»
01. Aim High
02. Queen Powder Party
03. Street Level St. Paul
04. The Hidden Joice
05. Give It To Me
06. Chicken Butt
07. Eat Yourself Out
08. Scooba
09. Halfway to the Bakersfield Mall
10. Pacoima Normal
11. Park Head
12. T-Burg
13. Track Star
14. The Asshole Bastard

CD2: «Death»
01. Black Heath
02. Sober-delic (Acid Only)
03. Euthanasia
04. What’s Wrong With You
05. Edgar the Elephant
06. Christ Hammer
07. Flaming Creature
08. Cactus Party
09. Cardboro Negro

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top