ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Melvins – A Walk With Love And Death

Στο πρώτο διπλό album της πλούσιας και άκρως περιπετειώδους καριέρας τους, οι Melvins τεστάρουν τις αντοχές των ακροατών τους. Από τη μια («Death») έχουμε να κάνουμε με ένα «κλασικό» Melvins album, με όλες τις μουσικές ακροβασίες που έκαναν την μπάντα γνωστή στο κοινό της. Ένα φανταστικό album που αναδεικνύει τη…

Στο πρώτο διπλό album της πλούσιας και άκρως περιπετειώδους καριέρας τους, οι Melvins τεστάρουν τις αντοχές των ακροατών τους. Από τη μια («Death») έχουμε να κάνουμε με ένα «κλασικό» Melvins album, με όλες τις μουσικές ακροβασίες που έκαναν την μπάντα γνωστή στο κοινό της. Ένα φανταστικό album που αναδεικνύει τη μουσική ιδιοφυία του Buzz Osborne. Από το instant classic «Black Heath», στο punk όργιο του «What’s Wrong With You?» και από εκεί στο «Euthanasia», το οποίο σε πάει πίσω στις πρώτες μέρες του συγκροτήματος, το «Death» είναι ο δίσκος που θέλετε και περιμένετε να ακούσετε από τους πιονιέρους του ακραίου ήχου και μια από τις κορυφαίες δουλειές τους τα τελευταία πολλά χρόνια. Και πάμε στο soundtrack «Love»… Εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα και δυστυχώς το αποτέλεσμα δε δικαιώνει τους δημιουργούς του. Το «Love» μοιάζει περισσότερο με ένα άναρχο κολλάζ ήχων και ρυθμών, με τους πειραματισμούς του να ξενίσουν ακόμα και τους πλέον ανοιχτόμυαλους fans των Melvins. Οι πειραματισμοί αυτοί αποτυγχάνουν να συγκινήσουν και περισσότερο δημιουργούν σύγχυση παρά εικόνες στον ακροατή. Όταν μάλιστα συγκρίνεις τα δύο albums, η διαφορά είναι χαώδης. Ακόμα και έτσι όμως, η επιστροφή των Melvins θα δημιουργήσει κύμα ενθουσιασμού στους fans τους.

Συγκρότημα: Melvins
Album: A Walk With Love And Death
Label: Ipecac Recordings
Release Date: 07/07/2017

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top