ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέσα στο 2020 ο νέος δίσκος των Blue Öyster Cult

Στα πλάνα της μπάντας και επανακυκλοφορίες. Οι Blue Öyster Cult υπέγραψαν νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Ιταλική Frontiers, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσουν το νέο τους studio album! Ο δίσκος των Αμερικανών θρύλων πρόκειται να βγει στην αγορά μέσα στο 2020, με τον πρόεδρο της Ιταλικής εταιρίας Serafino Perugino να…

Στα πλάνα της μπάντας και επανακυκλοφορίες.

Οι Blue Öyster Cult υπέγραψαν νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Ιταλική Frontiers, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσουν το νέο τους studio album!

Ο δίσκος των Αμερικανών θρύλων πρόκειται να βγει στην αγορά μέσα στο 2020, με τον πρόεδρο της Ιταλικής εταιρίας Serafino Perugino να δηλώνει: «Χωρίς τους Blue Öyster Cult η rock μουσική δεν θα ήταν η ίδια και είμαστε ευτυχισμένοι που θα βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους».

Ο Eric Bloom από την μεριά του συγκροτήματος τόνισε: «Έχει περάσει καιρός από το τελευταίο μας album και αρκετοί fans ρωτάνε αν και πότε θα κυκλοφορήσουμε κάτι νέο. Λοιπόν, είμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο ταξίδι. Η ηχογράφηση του νέου δίσκου ήταν μια πολύ παραγωγική διαδικασία».

Ο Buck Dharma πρόσθεσε: «Η μπάντα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον θα έχουμε την ευκαιρία να κυκλοφορήσουμε και ένα νέο studio album. Τα μισά από τα νέα τραγούδια είναι έτοιμα και η διαδικασία συνεχίζεται».

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου δίσκου, η Frontiers πρόκειται να ρίξει στην αγορά και μια σειρά από επανακυκλοφορίες. Πρόκειται για τα:

1. «Cult Classic» (1994)
2. «Heaven Forbid» (1998)
3. «Curse Of The Hidden Mirror» (2001)
4. «A Long Day’s Night» (2002)

Επιπλέον, μέσα στην επόμενη χρονιά η μπάντα θα κυκλοφορήσει και 5 νέες ζωντανές ηχογραφήσεις:

1. Live show from the iHeart Radio Theater 2012 (40th Anniversary)
2. Live show from Hard Rock Casino Cleveland 2014
3. Live show from Rock Of Ages Festival in Germany 2016
4. 40th Anniversary of «Agents of Fortune» shot in L.A. in April 2017
5. BÖC 45th-anniversary show «Live In London June 17th 2017

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top