ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του επόμενου album των Ghost

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι fans για τον διάδοχο του «Prequelle». Μέχρι το 2021 θα χρειαστεί να περιμένουν οι fans των Ghost, καθώς τότε θα πάρουν στα χέρια τους το επόμενο album του αγαπημένου τους συγκροτήματος. Ο mastermind του συγκροτήματος, Tobias Forge, μίλησε για τον διάδοχο του «Prequelle» και έκανε…

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι fans για τον διάδοχο του «Prequelle».

Μέχρι το 2021 θα χρειαστεί να περιμένουν οι fans των Ghost, καθώς τότε θα πάρουν στα χέρια τους το επόμενο album του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

Ο mastermind του συγκροτήματος, Tobias Forge, μίλησε για τον διάδοχο του «Prequelle» και έκανε γνωστές τις σκέψεις του: «Σκέφτομαι συνέχεια τον επόμενο δίσκο. Όμως θέλω να είμαι ξεκάθαρος εδώ. Σκοπεύω να μπω και πάλι στο studio τον επόμενο Ιανουάριο. Εκεί περνάω συνήθως 5-6 μήνες» είπε.

Για το πόσες ώρες περνάει μέσα στο studio: «Επειδή έχω οικογένεια, δεν το παρακάνω. Δουλεύω «φυσιολογικές» ώρες και προσπαθώ να περνάω χρόνο και με την οικογένεια μου».

Για το πότε ο δίσκος θα έχει ολοκληρωθεί: «Θα μου πάρει περίπου 6 μήνες, οπότε θα πέσουμε πάνω στο καλοκαίρι. Σίγουρα μετά θα έχουμε ένα κενό για να ξεκουραστούμε. Πιστεύω όμως πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ο δίσκος θα είναι έτοιμος».

Για την κυκλοφορία του: «Ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν οι εκλογές στις Η.Π.Α την επόμενη χρονιά. Δεν είναι ο καλύτερος χρόνος για να κυκλοφορείς δίσκο. Ο κόσμος έχει αλλού στραμμένο το βλέμμα του και εγώ θέλω να έχω την προσοχή τους».

Ο Forge ολοκλήρωσε λέγοντας πως δεν νιώθει καμία πίεση: «Από την αρχή των Ghost τα πράγματα ήταν αρκετά σφιχτά. Ακόμα και το «Opus Eponymous» (2010) παραδόθηκε την τελευταία στιγμή. Πλέον θέλω να βγάλω κάτι όταν θα είμαι σίγουρος για την ποιότητά του».

Οι Ghost βρίσκονται στον δρόμο ως special guest στις καλοκαιρινές συναυλίες των Metallica.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top