ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέσα στο σπίτι του Keith Richards, αξίας $12 εκατομμυρίων

Επανασχεδιάστηκε, ανακαινίσθηκε και βγαίνει πάλι στην αγορά. Το ρετιρέ στο Greenwich Village που είχαν μέχρι πριν λίγο καιρό στην κατοχή τους ο Keith Richards και η σύζυγος του Patti Hansen, επανεμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά ακινήτων αφού υποβλήθηκε σε επανασχεδιασμό και ανακαίνιση από την εταιρία Interior Marketing Group. Το σπίτι είχε…

Επανασχεδιάστηκε, ανακαινίσθηκε και βγαίνει πάλι στην αγορά.

Το ρετιρέ στο Greenwich Village που είχαν μέχρι πριν λίγο καιρό στην κατοχή τους ο Keith Richards και η σύζυγος του Patti Hansen, επανεμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά ακινήτων αφού υποβλήθηκε σε επανασχεδιασμό και ανακαίνιση από την εταιρία Interior Marketing Group.

Το σπίτι είχε βγει στην αγορά τον Μάρτιο του 2016 στην τιμή των $12,23 εκατομμυρίων χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τώρα και μετά την ανακαίνιση η τιμή έχει πέσει στα $11,99 εκατομμύρια με τους μεσίτες να δηλώνουν αισιόδοξοι ότι το κτίριο στον αριθμό 1 της 5ης λεωφόρου θα βρει νέους ιδιοκτήτες πολύ σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top