ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Metallica: 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify για το 2019

Δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος. Εκατοντάδες συγκροτήματα και καλλιτέχνες παρουσίασαν τις τελευταίες ημέρες τον αριθμό των streams που είχαν στο Spotify το 2019. Οι Metallica για ακόμα μια φορά έκαναν την διαφορά, καθώς έπιασαν το 1 δις streams στην δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα! Με ανάρτησή τους στο Twitter οι heavy metal…

Δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος.

Εκατοντάδες συγκροτήματα και καλλιτέχνες παρουσίασαν τις τελευταίες ημέρες τον αριθμό των streams που είχαν στο Spotify το 2019. Οι Metallica για ακόμα μια φορά έκαναν την διαφορά, καθώς έπιασαν το 1 δις streams στην δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα!

Με ανάρτησή τους στο Twitter οι heavy metal θρύλοι ευχαρίστησαν τους fans τους:

Οι Metallica ήταν από τα πρώτα heavy metal συγκροτήματα που έκαναν τον κατάλογο τους διαθέσιμο στο Spotify, το 2012. Η ιστορία έχει και παρασκήνιο, καθώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της πλατφόρμας βρισκόταν ο Sean Parker, συν-ιδρυτής του Napster, εταιρία με την οποία οι Metallica βρίσκονταν σε τεράστια κόντρα στις αρχές των 00s.

Οι Metallica έχουν στην κατοχή τους όλα τα δικαιώματα από τα videos και τα τραγούδια τους, πετυχαίνοντας έτσι να κάνουν τις καλύτερες συμφωνίες με τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ ήδη «τρέχουν» και την δική τους δισκογραφική εταιρία, Blackened Recordings.

Latest from IN FOCUS

Go to Top