ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Metallica: Δείτε την συναυλία που έδωσαν τον Ιούλιο του 2009 στην Κοπεγχάγη

Το τρίτο μέρος του #MetallicaMondays στις οθόνες μας. Πιστοί πλέον στο ραντεβού με τους fans, οι Metallica κυκλοφόρησαν μέσω του καναλιού τους στο YouTube ολόκληρη την συναυλία που έδωσαν τον Ιούλιο του 2009 στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Πρόκειται για το τρίτο μέρος της σειράς #MetallicaMondays. Οι Δευτέρες/Τρίτες μας έχουν γίνει λίγο…

Το τρίτο μέρος του #MetallicaMondays στις οθόνες μας.

Πιστοί πλέον στο ραντεβού με τους fans, οι Metallica κυκλοφόρησαν μέσω του καναλιού τους στο YouTube ολόκληρη την συναυλία που έδωσαν τον Ιούλιο του 2009 στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Πρόκειται για το τρίτο μέρος της σειράς #MetallicaMondays.

Οι Δευτέρες/Τρίτες μας έχουν γίνει λίγο πιο ωραίες, με τους Metallica να ανεβάζουν στο διαδίκτυο δωρεάν πρόσφατες συναυλίες τους, στο πλαίσιο της σειράς #MetallicaMondays. Οι heavy metal θρύλοι μας καλούν να μείνουμε σπίτι και κάνουν την καραντίνα μας λιγότερο βαρετή.

Μετά τα shows σε Ιρλανδία και Γαλλία, ακόμα μια χώρα της Ευρώπης έχει την τιμητική της. Οι Metallica μας δίνουν την δυνατότητα να δούμε από την άνεση του σπιτιού μας το live show που έδωσαν στην πρωτεύουσα της χώρας, στις 22 Ιουλίου 2009:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top