ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Metallica: Δείτε την συναυλία που έδωσαν τον Μάιο του 2015 στο Μόναχο

Το νέο επεισόδιο στη σειρά #MetallicaMondays. Οι Metallica έδωσαν συνέχεια στην σειρά #MetallicaMondays με ένα από τα καλύτερα shows που έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με το ίδιο το group. Για ένα από τα καλύτερα setlists που έχει παρουσιάσει η μπάντα έκανε λόγο ο μπασίστας Robert Trujillo. Πιστοί στο…

Το νέο επεισόδιο στη σειρά #MetallicaMondays.

Οι Metallica έδωσαν συνέχεια στην σειρά #MetallicaMondays με ένα από τα καλύτερα shows που έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με το ίδιο το group. Για ένα από τα καλύτερα setlists που έχει παρουσιάσει η μπάντα έκανε λόγο ο μπασίστας Robert Trujillo.

Πιστοί στο ραντεβού για ακόμα μια εβδομάδα, οι Metallica έδωσαν στην δημοσιότητα ολόκληρη την συναυλία που έδωσαν την τελευταία ημέρα του Μαΐου του 2015, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου.

Ο Trujillo μιλώντας για το show το χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα που έχει δώσει το group τα τελευταία χρόνια, ενώ στάθηκε και στο setlist: «Ήταν ένα καταπληκτικό show καθώς παίξαμε το «Metal Militia» που δεν παίζουμε συχνά. Επίσης παρουσιάσαμε το «King Nothing» που επίσης παίζουμε σπάνια, ενώ παίξαμε και το «Disposable Heroes», το οποίο είναι το αγαπημένο μου Metallica κομμάτι. Στο ίδιο show ακούστηκε ζωντανά για πρώτη φορά και το «Lords Of Summer»».

Για την σειρά #MetallicaMondays, ο Trujillo είπε: «Κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει και μένουμε σπίτι. Μας λείπουν οι συναυλίες, οπότε είναι μια ευκαιρία να δώσουμε στον κόσμο κάποια παλιότερα shows μας».

Metallica: Munich Olympiapark, May 31, 2015
1. Fuel
2. For Whom The Bell Tolls
3. Metal Militia
4. King Nothing
5. Disposable Heroes
6. The Unforgiven II
7. Cyanide
8. Lords Of Summer
9. Sad But True
10. The Frayed Ends Of Sanity
11. One
12. Master Of Puppets
13. Fight Fire With Fire
14. Welcome Home (Sanitarium)
15. Seek & Destroy
16. Creeping Death
17. Nothing Else Matters
18. Enter Sandman

Latest from TOP STORIES

Go to Top