ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Metallica: Ξανά σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ ο James Hetfield

Ακυρώθηκε η περιοδεία του συγκροτήματος στην Ωκεανία. Ακόμα ένα κεφάλαιο στην ταραχώδη σχέση του James Hetfield το αλκοόλ έρχεται να ταράξει τα νερά στο στρατόπεδο των Metallica. Όπως ανακοίνωσαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζονται να αναβάλλουν τις επερχόμενες συναυλίες τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία…

Ακυρώθηκε η περιοδεία του συγκροτήματος στην Ωκεανία.

Ακόμα ένα κεφάλαιο στην ταραχώδη σχέση του James Hetfield το αλκοόλ έρχεται να ταράξει τα νερά στο στρατόπεδο των Metallica.

Όπως ανακοίνωσαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζονται να αναβάλλουν τις επερχόμενες συναυλίες τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία καθώς ο James Hetfield μπαίνει σε κλινική για να ακολουθήσει ένα νέο πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2002 κατά τις ηχογραφήσεις του «St Anger» με τον ίδιο να απουσιάζει για πολλούς μήνες. Μάλιστα η περιπέτεια εκείνη έχει καταγραφεί πλήρως στο ντοκιμαντέρ Some Kind Of Monster.

Η διαφορά σε σχέση με τότε είναι ότι οι Metallica δεν διανύουν μια ταραχώδη περίοδο, αλλά η μια sold out περιοδεια διαδέχεται την άλλη, ενώ πρόσφατα νέα έκθεση της εκδοτικής εταιρίας συναυλιών Pollstar τους χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη live metal μπάντα -σε ότι έχει να κάνει τις περιοδείες- όλων των εποχών!

Η περιοδεία των Metallica στην Ωκεανία με support τους Slipknot επρόκειτο να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου και θα περιελάμβανε 8 συνολικά συναυλίες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Ας ευχηθούμε να κυλήσουν όλα και καλά και ο Papa Het να επιστρέψει γερός.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top