ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια μεγάλη γιορτή για τον Μάκη Τσαμκόσογλου

«Rise Evolve»: Μια συναυλία στη μνήμη του στο Fuzz club στις 18 Οκτωβρίου. Η είδηση του θανάτου του Μάκη Τσαμκόσογλου στις 21 του περασμένου Ιουνίου, σε ηλικία μόλις 33 ετών, έσκασε σαν βόμβα και βύθισε στη θλίψη την ελληνική σκηνή και όχι μόνο. Τέσσερις μήνες μετά, φίλοι και συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι…

«Rise Evolve»: Μια συναυλία στη μνήμη του στο Fuzz club στις 18 Οκτωβρίου.

Η είδηση του θανάτου του Μάκη Τσαμκόσογλου στις 21 του περασμένου Ιουνίου, σε ηλικία μόλις 33 ετών, έσκασε σαν βόμβα και βύθισε στη θλίψη την ελληνική σκηνή και όχι μόνο. Τέσσερις μήνες μετά, φίλοι και συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι του Μάκη μάς προσκαλούν σε μια συναυλία για να γιορτάσουμε τη ζωή ενός ανθρώπου που όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν προσωπικά ξέρουν την αγάπη και το πάθος που είχε για τη μουσική, για τη μπάντα του, για ολόκληρη την εγχώρια σκηνή.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 οι Need, οι Poem, οι Universe217, οι Playgrounded οι Mother of Millions, καθώς και όλοι όσοι παραβρεθούμε στο Fuzz Live Music Club, θα τον τιμήσουμε και θα τον θυμηθούμε μέσα από τη μουσική, όπως πιστεύουμε πως θα ήθελε και ο ίδιος.

«Ο Μάκης Τσαμκόσογλου ήταν κάτι παραπάνω από ένας ταλαντούχος μουσικός. Ήταν φίλος μας, bandmate και συνοδοιπόρος μας, σε περισσότερα από ένα επίπεδα. Αν έπαιξες ποτέ σου σε μπάντα, ξέρεις σε τι πράγμα αναφέρομαι. Αν μοιράστηκες ποτέ τα όνειρά σου με κάποιον, καταλαβαίνεις πως έχω δίκιο.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή, που τα λόγια χάνουν την σημασία τους. Θα μπορούσαμε να γράψουμε δεκάδες σειρές κειμένου, αναλύοντας το πόση σημασία είχε ο άνθρωπος για τους ανθρώπους του, ή το μουσικό του έργο για την σκηνή που εκπροσωπούσε, αλλά αποφασίσαμε να αφήσουμε την ίδια μουσική να γράψει τον επίλογο. Αυτό θα ήθελε κι ο ίδιος.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, παίζουμε μια συναυλία προς τιμήν του Μάκη Τσαμκόσογλου, του φίλου μας που έφυγε από κοντά μας πρόωρα, κάνοντας αυτό που αγαπάει.

Οι Need, Poem, Universe217, Playgrounded, ακόμη και οι ίδιοι οι Mother of Millions, συνεπικουρούμενοι επί σκηνής από κοντινούς ανθρώπους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, θα αποτίσουμε έναν φόρο τιμής στον αγαπημένο μας φίλο, με μουσικές που του άρεσε να ακούει, σαν να ήταν κι ο ίδιος εκεί.

Μάκη θα μας λείψεις!»

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην οικογένεια του Μάκη Τσαμκόσογλου.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 8 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 10 ευρώ.

Διάθεση:
Τηλεφωνικά 11876

Online / www.viva.gr / /www.fuzzclub.gr/event/rise-evolve/

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00 και στο Viva Spot Τεχνόπολης(μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Rise Evolve: An Evening in Memory of Makis Tsamkosoglou

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το πρόγραμμα θα γίνει γνωστό από το www.fuzzclub.gr και το facebook event.

Επικοινωνία / Πληροφορίες:

Θωμάς Μαχαίρας / thomasmachairas@fuzzproductions.gr/ 6936 161979

Γιάννης Λυμπέρης / johnlimberis@fuzzproductions.gr / 6945 622781

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top