ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Mike Shinoda – Post Traumatic (EP)

Ο Mike Shinoda ήταν ο πρώτος από τους Linkin Park που έκανε το βήμα και κυκλοφόρησε μουσική μετά τον θάνατο του Chester Bennington. Για αυτόν και μόνο τον λόγο, το εγχείρημα αυτό αποκτά ιστορική αξία. Και προφανώς κανείς μας δε μπορεί να ποντάρει τα χρήματά του στο αν το ύφος…

Ο Mike Shinoda ήταν ο πρώτος από τους Linkin Park που έκανε το βήμα και κυκλοφόρησε μουσική μετά τον θάνατο του Chester Bennington. Για αυτόν και μόνο τον λόγο, το εγχείρημα αυτό αποκτά ιστορική αξία. Και προφανώς κανείς μας δε μπορεί να ποντάρει τα χρήματά του στο αν το ύφος των τριών κομματιών του «Post Traumatic» θα αποτελέσει την βάση στην οποία θα πορευτούν (;) το επόμενο διάστημα οι Linkin Park. Σε κάθε περίπτωση, το EP αυτό είναι το «αντίο» του Shinoda στον άνθρωπο που μοιραζόταν τη σκηνή από το 2000 μέχρι και πριν από μερικούς μήνες. Μουσικά, το ύφος των κομματιών είναι αρκετά πειραματικό με αρκετά rnb μέρη, μουντή διάθεση και ελάχιστα rock στοιχεία. Το «A Place To Start» είναι το κομμάτι που με κέρδισε περισσότερο, χωρίς όμως οι άλλες δύο συνθέσεις να υστερούν. Ιδιαίτερη κυκλοφορία που θα συγκινήσει τους fans των Park.

Καλλιτέχνης: Mike Shinoda
EP: Post Traumatic
Label: Self Released
Ημ. Κυκλοφορίας: 25/01/2018

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top