ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Motorhead: Δικαίωση για Phil Campbell και Mikkey Dee!

Το Rock And Roll Hall Of Fame τους προσθέτει στην ψηφοφορία. Το Rock And Roll Hall Of Fame Institute ανακοίνωσε πως τα ονόματα των Phil Campbell και Mikkey Dee προστίθενται στην ψηφοφορία για την ένταξη της μπάντας Rock And Roll Hall Of Fame. Πρόκειται για δικαίωση των δύο ιστορικών μελών…

Το Rock And Roll Hall Of Fame τους προσθέτει στην ψηφοφορία.

Το Rock And Roll Hall Of Fame Institute ανακοίνωσε πως τα ονόματα των Phil Campbell και Mikkey Dee προστίθενται στην ψηφοφορία για την ένταξη της μπάντας Rock And Roll Hall Of Fame.

Πρόκειται για δικαίωση των δύο ιστορικών μελών του συγκροτήματος, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία, αν τελικά επιλεχθούν από το κοινό και την επιτροπή να παραστούν στην τελετή τον Μάιο του 2020.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Mikkey Dee εξέφρασε δημόσια την αντίθεση του με τους διοργανωτές οι οποίοι αποφάσισαν να συμπεριλάβουν μόνο το αυθεντικό line up του group, αφήνοντας έξω τον ίδιο και τον Campbell, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του Lemmy για 25 χρόνια.

Στον επίσημο λογαριασμό των Motorhead στο Twitter αναφέρεται: «Ευχαριστούμε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε και το #ROCKHALL2020 που μας άκουσε και πρόσθεσε τους Phil και Mikkey. Όλοι για έναν και ένας για όλους».

Ο Phil Campbell εντάχθηκε στους Motorhead το 1984 και έπαιξε σε 16 studio albums. Ο Dee μπήκε στο συγκρότημα το 1992 αντικαθιστώντας τον αυθεντικό drummer της μπάντας Phil Taylor.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top